Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam problem. Dodaje komentarze do blogów z listy. Program oznacza je jako success, a linków tam jak nie było, tak nie ma.

Mieliście taki problem? Coś nie tak z softem czy ja coś źle robię?

Szukasz darmowego programu do PIT? Chcesz rozliczyć PITa w minut?

Zapraszam na moją stronę- PIT 2013 z PIT-po-Prostu.pl!

Paweł, o co chodzi mam liste 1 mln blogów (dokładniej około 940k adresów), proboje ją zaimportować i niema szans, program sie wiesza....

500k udaje sie zaimportować, ale powyżej są schody i to duże!

To wszystko robie na VPS: 2 GB ram, procek 2.4 GHZ...

xrumer i inne programy ciągną listy nawet kilka razy wieksze bez problemu.

POMOCY!

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

Za mało ramu najprawdopodobniej. Mi przy importowaniu dużych list celem usunięcia duplikatów zużycie ramu potrafiło podchodzić pod 6-8gb z tego co pamiętam/

Tylko taki xrumer łyka listy kilka razy wieksze (najwieksza 5mln czyli 5000k, łyknał w 30 sekund przy 2GB RAM - wiekszych list nawet nie miałem zeby testować).

Dokupować kilka GB dodatkowego ramu by załadować liste...? to chyba jednak w drugą strone powinno iść.

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

Sprawdz prosze czy lista jest poprawnie kodowana i nie ma w niej "dziwnych znaczkow". Listy 2-3mln spokojnie powinny wchodzic przy 2GB pamieci.Mozesz sprobowac otworzyc liste w notepad++, skopiowac jej zawartosc, zmienic kodowanie na utf-8 a nastepnie wkleic ze schowka liste i zapisac. Jesli to problem "dziwnych znaczkow" to to powinno pomoc.

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności