Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy program posiada może odpowiednik funkcji "Select the url lists to compare on domain level" w Scrapeboxie? Również mam problem w Scrapeboxie z listami powyzej jednego miliona. Posiadam VPS 8 rdzeniowy i 8GB ramu i myślę, że gscraper tutaj by się sprawdził znakomicie, tylko potrzebna mi jest właśnie ta funkcja.

• 2 tygodnie później...

Witam

Mam problem z postowaniem w gscraperze. Postowanie w programie odpalonym na komputerze, w trybie postowania bez użycia proxy - jest okej, całość idzie powoli ale skuteczność jest okej, schody pojawiają się jak próbuje na proxy, kupiłem zestaw 5 dedykowanych w buyproxies i po podłączniu ich do gsrapera , skuteczność fatalna, dla przykładu bez proxy 250/600 , z proxy 3/600. Ilość wątków w ustawieniach 5, timeout 30s,. Koresponduje z supportem buyproxies i nawet wysłali testowo kolejne 5 proxy i nadal to samo. Proszę o rady.

Nie, jedynie zakupy wiekszej ilosc licencji jak 10 na raz. Przy 10 lickach cala znizka to jakies 20% ... wiec szalu nie ma. NIe ma w planach tez zadnych promocji cenowych, etc. Z rozmow jakie prowadze wysuwam wniosek ze uwazaja ze jest tanio ;) Dla mnie $68 za taki program, porownujac to do mozliwosc SER to juz gorna granica ceny. Tyle ze teraz cokolwiek co porownuje do SER jest cholernie drogie w stosunku cena/mozliwosci ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności