Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

To jest rzecz do aktualizacji i spolszczenia - powinno byc to zrobione i jutro sie za to wezme ;)

Oprocz aktualizacji na stronie PL, bedzie tez aktualizacja na stronie anglojezycznej.

Dojdzie w opcjach porownania obsluga notyfikacji, captcha sniper, wyszukiwanie wg jezyka, etc - to sa elementy ktore byly zmieniane ostatnio w programie juz po wydaniu strony :)

search_auditor_500x80_bf.png

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ap_seo - Jeśli dla Ciebie budżet 300zł jest ponad możliwości to raczej nie masz co szukać w tym wątku i w seo. Jest to dość niski wkład za opisywane funkcję.

Ja na proxymarket robię lekko ~100k footprintów na dobę przy minimalnym obciążeniu maszyny...

tez tak myslalem, jednak pojawily sie pewne okolicznosci;) przez ktore wciaz widze, ze warto sie z tym seo "babrać"

jednak nie wiem czy bylbym w stanie na tyle wykorzystywac (przynajmniej na poczatku) mozliwosci programu by mi sie kasa wydana na proxy zwracala z odpowiednia nawiazka, dlatego spytalem czy bylaby jakas tansza opcja..

ale moze pojawia sie nowe okolicznosci ;p

To i ja napisze krótka recenzje

Ogólnie soft można dedykować do 3 grup użytkowników

a) 1 grupa to ludzi co nie chcą wydawać na SEO a ni grosza, robią to lub z przekonania lub po prostu nie maja na to przygotowanych środków. odpalając wersje darmowa i wyszukując proxy publiczne do harwestu można coś tam uzyskać, ale raczej w amatorskich ilościach i td zajme to bardzo dużo czasu.

b ) 2 grupa to użytkownicy co maja ju wprawę z tego typu softami, posiadają jakiś pakiet w proxymarket i chcą harwestwac jakieś tam listy. w tym przypadku wszytko OK tylko ilość działających wątków trzeba dostosować to pakietu proxy( ich ilości).

c) 3 grupa docelowa to osoby cie wiedza jak zamienić 150 USD (soft oplata jednorazowa + proxy oplata abonamentowa) w przykładowo 500 USD zysku. W tym przypadku soft daje prawie nieograniczone możliwości pozyskiwania tego co się chce z Google a co najwalniejsze bardzo i to bardzo szybko, w niektórych przypadkach to podstawa.

Ilość proxy które posiadają autorzy i poprawnie wykonują zapytania do Google jak dla mnie jest powalająca, jest to liczba ok X 000 000, co jest na pierwszy rzut oka nie możliwe ale uwierzcie właśnie tak jest. Chiny i to wszytko na temat.

Są rzeczy które na pierwszy rzut oka można by było zmienić, ale kiedy zrozumiecie ze ten soft tak naprawdę tylko dodatek do pakietu proxy, to zrozumiecie czemu tak jest i niema w tym nic złego. Soft ma zarabiać a nie uszczęśliwiać wszystkich użytkowników.

Podsumowanie: ja korzystam, kupuje już 2-ga licencje, dla mnie to się kalkuluje, ogólnie polecam.

Jeśli chodzi o sam soft bez proxy to oczywiste że jest to bardzo prosty harwester (w cenie poniżej 40 USD) i raczej można jego porównywać do SB, bo nie jest tak rozbudowany w funkcje jak XseoN, UCM czy inne softy tego typu.

Postera jeszcze nie testowałem, jakoś nie miałem okazji.

Dzięki za recenzję ;) Co do kosztu proxy to naprawdę zależy to od tego do czego chce się wykorzystywać GScrapera. Dla mniejszych list czy osób które harvestuja sporadycznie wersja za 38 usd + proxy z jakis bezplatnych list jest wystarczajaca. Jak ktos chce harvestować dużo i szybko to tutaj proxy z proxymarket czy jakiekolwiek inne (prv czy publiczne) nie są wystarczające stąd użycie własnych nilimitowanych proxy.

Cena 150 pln miesięcznie za pakiet proxy absolutnie bez limitów, to jest bardzo dobra cena porównując inne serwisy ;) Harvestujesz ile maszyna ci pozwoli, bo wcześniej ograniczeniem były proxy - a teraz już to ograniczenie nie istnieje. Może stąd opinia MaxPan'a że to "dodatek do proxy" ;)

Niektórym bardziej potrzebne proxy, innym szybki harvester. Ja cenie szybkość i możliwość operacji na dużych listach. Poster też mi odpowiada, choc jest dla mnie za bardzo "spamowy" i za szybki. Dla osób które "lecą frazy na ilość" powinien spełnić zadanie bardzo dobrze.

search_auditor_500x80_bf.png

3 grupa docelowa to osoby cie wiedza jak zamienić 150 USD (soft oplata jednorazowa + proxy oplata abonamentowa) w przykładowo 500 USD zysku. W tym przypadku soft daje prawie nieograniczone możliwości pozyskiwania tego co się chce z Google a co najwalniejsze bardzo i to bardzo szybko, w niektórych przypadkach to podstawa.

i to mi się podoba :) :)- poszedł lajk! :D

Ogólnie soft można dedykować do 3 grup użytkowników

Najważniejsze jest to aby każdy znalazł coś dla siebie, wówczas jest sukces.

GScraper naprawdę jest szybki. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Fajnie chodzi. Na wersji free przy 700 proxy w 1 godz. 20 min wyrobiłem dopuszczalne 100k

Zakup o 13 a już o 13.13 KEY :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności