Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przepraszam, to ja dojechałem te publiczne, kilka dni temu, wszystko się zgadza :D

z ciekawości sprawdzę źródełko, bo może to inny problem jednak

edit:sprawdziłem Gscraper działa mi na publicznych :), są jeszcze takie które się mocno trzymają - ale mało

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

@x1349 Twoje proxy (typ)

Anonimowe, ze skanu portów, około 2k działających w google. Mogę nimi harvestować w SB ale nie mogę w Gscraperze więc to nie kwestia proxy.

A co do problemu - możliwe że zależy od lokalizacji. Jeden mój klient na tych proxy działa na VPS gdzieś w europie Gscraperem w wersji 1.2.8.3, mi na dedykach w USA Gscraper nie chce harvestować bez względu na rodzaj proxy.

Info od supportu:

Hello, Google have update the page information, and our technology updating the soft now.

• 3 tygodnie później...

Czy ktoś z was zauważył, że Gscraper (najprawdopodobniej?) przesyła informacje o znalezionych linkach AA do serwerów Gscrapera?

Sytuacja wygląda tak:

Postuje Gscraperem do miejscówek w których jestem pierwszą osobą zamieszczającą komentarz (wpis na blogu ma kilka mcy-lat). Dziwnym trafem zaraz po mnie inne osoby zaczynają zamieszczać komentarze. Nie jest to możliwe, żeby miejscówka która leżała spokojnie przez 1-2 lata nagle była znajdowana przez kilka osób. Czy ktoś z Was ma podobne doświadczenia?

Ja obserwuję natomiast wyłapywanie świerzynek blogasków (dosłownie lecą blasty po 20 minutach od postawienia) , wygląda jakby ktoś "się podłączył" do defaultowo wklepanego serwera ping :D *teoria spiskowa.

A całkiem serio,od kilku tygodni w google.com nowe wpisy są natychmiast indexowane jakby wstępnie na.. kilkanaście godzin. więc może zwyczajnie w świecie automatyczny harwest chinoli im tak ładnie zbiera.

Nie widziałem aby ekipa z Gscrapera handlowala listami, ale ekipa Scrapeboxa owszem, obecnie handluje listami również do komentowania :D w subskrypcji.

harwest chinoli im tak ładnie zbiera.

ostatnio tak z ciekawości pościłem harwest ( bardzo dobrym harwesterem) na blogi pod kontem dostępności komentowania, później przejechałem to na  4 serwerach po x 8 jednoczesnej odpalonych SB i powiem Wam, nie jest to opłacalne. O wiele bardziej opłacalne jest harwestować już po czyichś "śladach".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności