Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aż zapuściłem dzisiaj test, podobna ilość publicznych przetestowanych proxy (podzielone na dwie osobne grupy) te same keywordsy i footprinty. SB v2 w czasie 15 minut zebrał prawie 10 razy tyle co GScraper. Coś chyba faktycznie znowu się wyłożyło w GScraper'ze...

@tank ale co ma porównanie dema do kupionej pełniej wersji GS jak demo ma ograniczenia ? Nie korzystałem z GS już dość długo, ale wtedy już był zauważalny spadek porównując  z np. SB.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Co byście się Koledzy z Gscraperem nie męczyli: Gscraper od wersji 1.3.0.0 harvestuje Yahoo nie google. Krótko mówiąc - szkoda czasu. Wersja 1.2.9.1 harvestuje google i nawet daje radę.

Jakto?? Przeciez Yahoo nie obsługuje np. inurl-i a jak ostanio robiłem harvest to mi je zbierał .

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

• 1 miesiąc temu...

Nie, to nie wina proxy. To wina Google.

Za mała, dużo za mała ilość proxy do takich zapytań.

Zrób kilka odpytań inurl ręcznie w przeglądarce to się przekonasz dlaczego :)

Pozdrawiam,

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności