Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jeszcze ja skomentuje coś co dla usera ważne.

Zarówno support świadczony przez Pawła jak i na "macierzystym" forum przez innych adminów - naprawdę super.

Sam soft - bajka :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

ja tylko miałbym prośbę aby nie spamowac mi bloga reklamą tego softu ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred a dostales komentarze z tego softu? Ja niczego (no może poza wątkiem tutaj) nie spamuje, wiec nie bardzo wiem jak sie do tego odniesc ;) Poza tym do zatrzymania wpisów z GSrapera (tak jak i innych podobnych dodawarek) wystarczy recaptcha. CS i CB jej nie rozwiazuja, a malo kto zdecyduje sie na blasty z DBC. Takze to raczej powinno zalatwic 90% spamu, bo tylko XR przez to przejdzie bez dodatkowych oplat.

search_auditor_500x80_bf.png

1.Polskiego terenu nie ruszam. Soft na angielszczyznę. Katalogi i blog zgreda zawsze na piechotę odwiedzam.

2. Filmik całkiem przyjemny chociaż zakończył się jakby coś ci przeszkodziło. Trochę cicho dźwięk.

3. Pytanie co do Gsrapera. Jak mam już listę potencjalnie opublikowanych np komentarzy jak sprawdzić gdzie zostało rzeczywiście opublikowane?

NIe sprawdzamy. To co jest zapisana jako wg ciebie potencjalne to sprawdzone przez program linki AA, podzielone na 3 pliki. Wszystkie dodania, dodania nofollow i dofollow. JAk zajrzysz do pliku txt tam tez sa informacje o title strony, ect - wiec mozna z tego od razy wygenerowac podlinkowywanie przy odrobinie checi ;)

NIe sprawdzamy. To co jest zapisana jako wg ciebie potencjalne to sprawdzone przez program linki AA, podzielone na 3 pliki. Wszystkie dodania, dodania nofollow i dofollow. JAk zajrzysz do pliku txt tam tez sa informacje o title strony, ect - wiec mozna z tego od razy wygenerowac podlinkowywanie przy odrobinie checi ;)

Czyli za sukces zapisuje również komentarze do moderacji. To jasne.

NIe stwierdzilem zeby zapisywam komentarze ktorych nie ma na stronie. Mozesz podac przyklad na forum gscrapera linku zapisanego w success, ale nie istniejacego na danej stronie? Wg moich informacji wpis od razu po dodaniu jest sprawdzany i zostaje wpisywany na odpowiednia liste. Jak go nie ma to fail, jak jest success. Wpis w moderacji to zdecydowany fail dla listy AA ;) Liste success, mozna za tydzien sprawdzic czy nie doszly tam jakies link po moderacji, ale w tej chwili nie ma narzedzia w GScraperze dedykowanego do tego.

Dodano: jedyna przychodzaca mi na mysl w tej chwili przyczyna to usuniecie linku ze strony o ile taka sytuacja zaistniala, ale nie wiem czy dobrze ci przedstawilem dzialanie programu. Nie ma szczegolowej instrukcji wiec moze wymaga to dokladniejszego wyjasnienia w jaki sposob generowane sa listy fail/success.

@Paweł Sokołowski - Eline

Success - to lista zapisana tych do moderacji, tak przynajmniej wynika z tego co wyrywkowo sprawdziłem.

Czyli sukces w dodaniu ale nie aa.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności