Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

Update 1.1.5.8,

z najwazniejszych rzeczy: doszedl modul "URL spin tool" w zakladce Post do laczenia adresow ze slowami kluczowymi

testowane na liscie 1000 urli + 200 keywords ze wzgledu na slabego VPSa. Jak kto ma mocna maszyne moze sie podzieli wynikami ile ten modul moze zmiksowac.

search_auditor_500x80_bf.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z okazji Chińskiego Nowego Roku, każdy może korzystać z GScrapera w wersji PRO bez ograniczeń przez 3 dni.

Promocja zaczyna się dziś, w czasie promocji obowiązują też DARMOWE proxy.

Szczegóły:

Klienci posiadający wersję PRO, bez aktywnej subskrybcji - dodano 3 dni bezplatnych proxy do konta.

Wszyscy inni oraz osoby z licencjami które chcą przez te 3 dni używać GScrapera w innej lokalizacji mogą aktywować go przy pomocy publicznego klucza.

Szczegóły promocji: https://gscraper.pl/nypromo.php

BTW, nastąpiło kil;ka zmian podczas mojej nieobecności. Min. dodano pingowanie dodań dla adresów AA.

Coś się chyba dzieje z proxy, w tej promocji. Po 30 sekundach Average speed spada do 0, program się zatrzymuje. Jestem pewny, że przyczyną są proxy ponieważ załadowałem inne proxy ze scrapeboxa i smiga aż miło.

Średnia prędkość około 7000 / min

Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl

U mnie na maszynie na promocji jest 11k. Sadze ze to albo footprinty/+ustawienia, ktore nie daja duzo wynikow bo nawet proxy pobrales tylko 5k.

Zatrzymaj to i zacznij z jakims footprintem typu "powered by wordpress" i wbudowana lista to cos bedzie mozna porownac, bo moge to samo odpalic u siebie.

Z okazji Chińskiego Nowego Roku, każdy może korzystać z GScrapera w wersji PRO bez ograniczeń przez 3 dni.

Promocja zaczyna się dziś, w czasie promocji obowiązują też DARMOWE proxy.

Szczegóły:

Klienci posiadający wersję PRO, bez aktywnej subskrybcji - dodano 3 dni bezplatnych proxy do konta.

Wszyscy inni oraz osoby z licencjami które chcą przez te 3 dni używać GScrapera w innej lokalizacji mogą aktywować go przy pomocy publicznego klucza.

Szczegóły promocji: https://gscraper.pl/nypromo.php

BTW, nastąpiło kil;ka zmian podczas mojej nieobecności. Min. dodano pingowanie dodań dla adresów AA.

Dziękuje Paweł, u mnie działa jak burza :)

Tak jak mówiłem wcześniej, jak wkleję proxy harvestowane innym softem, to działa wszystko bez problemu. Jedynie kiedy ustawię aby pobrał proxy z serwera to zaczyna działać jak żółw.

Przez pierwsze 7 dni po zakupie Gscrapera, kiedy proxy mogłem pobierać z serwera, to wszystko chodziło pięknie.

No nic, odpuszczam dziś. W przyszłym tugodnu wykupię abonament.

Internet 40 MB

Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl

@krzys To nie jest kwestia abonamentu. Sprawdz tak jak pisalem z jakims prostym footprintem, bo wyglada na to ze masz "dziwne" footprinty, bo proxy pobranych wiecej jak wynikow. Ja mam w tej chwaili na testowych 99175 proxy zebrane 1302049 wiec jak widac statunek proxy/urle masz 1:13, a u Ciebie 1:0.9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności