Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Faktycznie fatalnie działają te proxy ze świątecznej promocji - na prostym footprincie. szybkosc na vps'ie max 300 i generalnie straszna zamula VPS u mnie niestety

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

chyba wiem jaki byl problem z tym proxy - otoz podejrzewam ze problem wystepowal jesli user mial jednoczesnie wlaczona wersje free

## no i bardzo niefajnie, juz po promocji :( wielka szkoda bo nie zdazylem przez te problemy przetestowac wiekszosci istotnych dla mnie funkcji.

wlasnie zauwazylem, ze usuwanie zduplikowanych adresow w przypadku gdy mamy je zapisane "z parametrami"nie dziala do konca prawidlowo(domyslam sie, ze moze byc to spowodowane zmienna liczba tych parametrow typu OBL, ale jednak sa sytuacje gdy chcialbym uzyskac liste unikalnych url/domen).

Czy korzysta ktoś teraz z tych chińskich prosiaków do harvestowania? Jak one wyglądają po ostatnich zmianach?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Coś mi się wydaje, że nowy rok nie ma na to wpływu. Po prostu skończyła się era publicznych prosiaków i trzeba to sobie jasno pwiedzieć - chcesz mieć dobre prosiaki to musza to być prywatne prosiaki i to w dużych ilościach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dziwna sprawa po raz kolejny po podpięciu dodatkowego dysku, który służy do przechowywania danych. GScraper woła, że mam coś z licencją.

"login failed, may I help you check failed's reason?"

Po próbie pomocy podaje, że nie ma mojej maszyny w bazie.

Czyżby aż tak była zabezpieczona licencja że nawet zmiana myszki, klawiatury i penka USB powoduje zmianę licencji?

Sprawa przekazana do developera.

Ostatnio doszedl pewnien element ktory moze byc dla niektorych osob mylacy. W zwiazku z wprowadzeniem mozliwosci wysylki trackbackow przycisk START w zakladce post, zmienil sie w drop down gdzie standardowy post na komentarze rozpoczynamy wybierajac "Start Post", a trackbacki "Start trackback". Do tego doszlo kilka zmian. Szczegolowy changelog bedzie na dniach.

search_auditor_500x80_bf.png

Przerwa noworoczna w Chnach wlasnie sie skonczyla. Mamy kilka updatow.

Problem z proxy okreslono jako rozwiazany w najnowszej wersji 1.1.6.5 (prosze uaktualnic i przetestowac).

@zakopiec, z informacji jakie uzyskalem GScraper przy aktywacji zbiera HWID, do ktorego zalicza sie pierwszy HDD. Podpiecie dodatkowych dyskow (w tym USB) nie powinno miec wplywu na licencje o ile ich ID nie zastapi pierwszego dysku. Jesli mozesz szczegolowiej opisac sytuacje na forum.gscraper.com, bedzie im latwiej to powtorzyc i wyszukac co powoduje takie zachowanie ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności