Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam problem z GScraperem :(

Chciałem przenieść program z laptopa na stacjonarnego kompa i w tym celu użyłem opcji "cancel last pc's binding". Operacja się powiodła, program się uruchomił, jednakże nie chciał prawidłowo działać: po uruchomieniu harvestu tylko i wyłącznie pobierał proxy, pomimo tego, że chwilę wcześniej na laptopie z tymi samymi footprintami śmigał. Po restarcie Windowsa, Gscraper oznajmił, że moja licencja nie jest powiązana z tym kompem i żeby użył opcji "cancel binding" czego oczywiście nie da się zrobić bo nie minęło 30 dni. Efekt jest taki, że nie mogę używać programu ani na stacjonarnym ani na laptopie. Miał ktoś taki problem?

Odpaliłem na domowym komputerze i3,4gb ram, 25mb łacze, 70 watkow - avg speed zawsze spada do 20-30 i niechce ruszyć wyżej... jeszcze korzystam z triala proxy od nich co może być przyczyną ?

To nie jest przyczyna. Ja mam wykupione ich proxy i jest to samo. Od czasu do czasu zaczyna działać normalnie jednak głównie to muli przez proxy na prędkościach rzędu 20-30. I nie jest to zależne od serwera bo na kilku sprawdzałem. Po prostu ich proxy jest teraz do niczego i to co było główną zaletą tego programu już nią nie jest.

Testy predkosci proxy nalezalo by prowadzic na jakis ujednoliconych "fotoprintach", np "powered by wordpress". I taki test wykonac zarowno na chinskich jak i jakis publicznych i po godzinie sprawdzic ile mamy wynikow. Napewno proxy w zwiazku z rosnaca liczba uzytkownikow, a moze przede wszystkim zmianami w Google sa banowane znacznie szybciej - jednak wartosci typu 20-30 URL na minute raczej wskazuja na zwiazek /proxy/antywirus/firewall/footprint niz same proxy.

Pustynny Siepacz napisal mi na GG ze mu na jednym komputerez dzialalo szybko, a na drugim mial 20-30 watkow po przenosinach na mocniejsza maszyne. Proxy byly te same. Nie twierdze ze proxy sa idealne, ale z reguly wplyw na tak niski harvest maja inne czynniki.

Dobrze by bylo gdybyscie podawali tez ilosc proxy pobrana z serwera dla tych 20-30 wynikow i footprint + keywords. Wtedy mozemy to sprawdzic u innych uzytkownikow (czy tez jak moge to sprawdzic u siebie). Tak czy inaczej o ile uważacie ze proxy nie maja odpowiednej jakosc zapraszam do wysylania zgloszen do supportu (support@gscraper.com) lub pisania na forum, bo tylko duza iloscia podobnych zgloszen mozemy to poprawic.

search_auditor_500x80_bf.png

Ja mam 10 szt

4 dzialają 30-40

3 dzialaja 10-20

2 dzialaja 130

1 jedne rodzynek tak smiga :-)

https://zapodaj.net/1...4a2b1f.png.html

Te same foot printy wszędzie i ta sama wersja softu ( najnowsza )

Wiec totalnia loteria jak w wynikach googla :-)

https://zapodaj.net/b946efe9e1b58.png.html

A tak teraz ma na tych chu... i zamulonych vps z v-pro, wiec ta loteria jest raczej po stornie softu/proxie nie maszyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności