Skocz do zawartości

Top Solutions, Sunrise system

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam z Top Solutions jestem zadowolony, w niecałe pół roku ponad połowa fraz jest w Top 10, a reszta fraz cały czas idzie do góry. Tylko ja im się przypominam, co jakiś czas. Prawda jest taka, że jak sam nie będziesz monitorował sprawy to wszystkie firmy Cię zleją, tak miałem poprzednio w innych ciekawych firmach gdzie dali mi super cenę, tylko co z tego jak pozycje były w drugiej setce, a jak chciałem z kimś pogadać to ni widu ni słychu, tu kontakt jest normalny i w dodatku rzeczowy, dla mnie git.

Ta firma jest dość dobrze znana w branży, ale raczej negatywnie kojarzona. Dlatego, napisz coś więcej.

Powiem tak, bo widzę że wielkie poruszenie spowodowałem, szczerze mówiąc mam gdzieś, co sobie myśli cała stała ekipa tego forum na temat Top Solutions czy innych firm, ja nie jestem specjalistą w temacie pozycjonowania, SEO itd. Zarejestrowałem się wczoraj w zupełnie innej kwestii ale jak już tu byłem to chciałem sprawdzić co takiego piszecie o tej firmie, w końcu mnie pozycjonują. Ja wiem jedno podpisałem umowę i mam wyniki i nie rozumiem czemu od razu wciskacie ciemnotę o jakimś szemranym albo nie szemranym marketingu,(proponuję się przewietrzyć ;)). W mojej firmie też są różni klienci, czasem zdarza się tak, że są niezadowoleni i próbują wciskać innym kit że jestem nierzetelny itd.itd. Nie mówię, wpadki się zdarzają, wszyscy jesteśmy ludźmi ale wiem, że zadowolony klient nie często wchodzi na forum wypisywać jak to dobrze się go obsłużyło i jak to jest zadowolony z naszych usług, za to ten niezadowolony bardzo często wejdzie na jakieś forum, PF, czy portale branżowe i zacznie wypisywać jak to go skrzywdzono i jakie to zapisy w umowie posiadał podłe. Ja myślałem że jesteśmy dorośli: nie rozumiem umowy nie podpisuję i tyle w temacie. Nie wiem co wam zrobiło Top Solutions ale póki co odpukać, ja jestem z nich bardzo zadowolony, wskazówki optymalizacyjne dostałem szybko, parę dni po podpisaniu, często mogę się poradzić swojego opiekuna i powiedzieć co mi nie pasuje lub co bym przyśpieszył,a najważniejsze mam wyniki. Nie musicie się ze mną zgadzać, ale myślałem że forum istnieje po to żeby istniała możliwość wolnej wypowiedzi, dlatego ją wypowiadam. Poza tym nie widzę żadnych konkretów w waszych wypowiedziach.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podpisałem umowę i mam wyniki

Czy możesz w takim razie odpowiedzieć na jedno proste pytanie. Ile zarabiasz na 1 złotówce wydanej na pozycjonowanie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie rozumiem umowy nie podpisuję i tyle w temacie.

gdyby to było tylko tak proste ale w grę wchodzi w takich przypadkach jeszcze parę innych rzeczy z których doskonale powinieneś sobie zdawać sprawę ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

często mogę się poradzić swojego opiekuna i powiedzieć co mi nie pasuje lub co bym przyśpieszył

Wcześniej nie doczytałem... jak już szemrasz to POMYŚL co piszesz!

ja nie jestem specjalistą w temacie pozycjonowania, SEO itd.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

przykład z referencji https://www.topsolutions.pl/referencje

https://www.swiatartysty.pl/

(...)

"kotuś" a nie chciało mi się analizować BL bo na cholerę ?

Tutaj akurat BL'e to śmiech na sali.

mam własnego opiekuna

I słusznie. Każdy kto daje d.u.p.y powinien mieć.

rotfl :D

często mogę się poradzić swojego opiekuna i powiedzieć co mi nie pasuje lub co bym przyśpieszył,a najważniejsze mam wyniki

rozmowy z moim aniołem stróżem porzuciłem w wieku 10 lat ....

Wcześniej nie doczytałem... jak już szemrasz to POMYŚL co piszesz!

tak to zawsze jest jak nie radzą sobie w sytuacjach kryzysowych :) prędzej czy później zawsze coś wyjdzie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

często mogę się poradzić swojego opiekuna i powiedzieć co mi nie pasuje lub co bym przyśpieszył,a najważniejsze mam wyniki

rozmowy z moim aniołem stróżem porzuciłem w wieku 10 lat ....

No widzisz, a ja dalej lubię z nim rozmawiać, czasem przydatna rzecz, polecam... :)

Tylko co z tego, że rozmawiasz jak nie wyciągasz wniosków ?

PS

poradź mu aby poszedł na jakieś szkolenie jak sobie radzić w sytuacjach kryzysowych bo z tego co widzę nie radzicie sobie najlepiej ...

Powiem tak, bo widzę że wielkie poruszenie spowodowałem, szczerze mówiąc mam gdzieś, co sobie myśli cała stała ekipa tego forum na temat Top Solutions czy innych firm, ja nie jestem specjalistą w temacie pozycjonowania, SEO itd. (...)

No to spoko, że masz gdzieś co myślą inni uczestnicy forum.

Podaj adres domeny, o której mowa, bo jak na razie jesteś nie tylko niegrzeczny, ale też niewiarygodny. To już kolejny temat o tej firmie, w której pojawiają się nowe konta i ludzie piszący, albo jaka ta firma jest dobra, albo jaka ta firma jest zła.

Uwiarygodnij się, podaj adres strony, to zobaczysz, że ludzie zaczną Cię traktować poważnie, zamiast drwić.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Wszyscy jesteśmy ludźmi, każdemu zdarzają się wpadki.

wpadki się zdarzają, wszyscy jesteśmy ludźmi

Mam deja vu czy może macie gotowy tekst z synonimami i tylko wymieszany wklejacie na forum?

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Wszyscy jesteśmy ludźmi, każdemu zdarzają się wpadki.

wpadki się zdarzają, wszyscy jesteśmy ludźmi

Mam deja vu czy może macie gotowy tekst z synonimami i tylko wymieszany wklejacie na forum?

To nie deja vu to zmiana w Matrixie.

Tak na marginesie, to myślę, że mamy tutaj nieoszlifowany diament. Zauważcie, że data rejestracji kolegi: crazycrazy to:

Użytkownik od Dzisiaj, 18:11
, a data napisania przez niego pierwszego posta to:
Dzisiaj, 18:12
.

Ja się pytam jak można w ciągu minuty napisać post składający się z: 156 słów (1006 znaków)?! Takich copywriterów nam w Polsce trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności