Skocz do zawartości

Top Solutions, Sunrise system

Rekomendowane odpowiedzi

Jezuś chrystuś, aleś ta się napieli na dwóch bidoków!

"Ty mnie syna bożego w tym temacie nie wzywaj" ;)

"napięli" czy wam nie podkreśla w wypowiedziach brak polskich znaków?

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

banda pedałów

Za to jest kodeks karny - na przykład art 212 :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Myślę, że coraz bardziej potrzebujemy osobnego działu, w którym będą dyskusje na temat danej firmy. Po jednym zbiorczym temacie na firmę i koniec.

W ten sposób, po pierwsze skończy się zaśmiecanie forum postami i tematami z opiniami/pytaniami o daną firmę. Po drugie, zainteresowany, szykujący takich opinii, będzie miał dobre, zbiorcze źródło takich informacji. WIN-WIN.

banda pedałów

Mowa nienawiści ;)

Myślę, że coraz bardziej potrzebujemy osobnego działu, w którym będą dyskusje na temat danej firmy. Po jednym zbiorczym temacie na firmę i koniec.

Dokładnie, ale trzeba wątek najpierw w odpowiednim dziale napisać, a sam wątek od pewnego momentu stał się rozmową nie o firmach tylko trochę o stronie internetowej i firmach co wartoby oddzielić bo się zrobił lekki kociołek

banda pedałów

zastanawiam się czy mam czuć się obrażony

@Zgred

Znalazł bym 2 paragrafy :P

A w temacie,

jestem ciekaw kto poza mną wysłał dla zgrywu CV do SS :P

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

:D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A tak już zupełnie na poważnie:

https://internet-imag...tywnych-tresci/

To jest marketing ePR przez Mega M. - jak się treść w necie nie podoba szefostwu to zdepozycjonują, prawnikiem poszczują.

Ty się śmiej, ale tego typu usługi to obecnie w stanach jedna z najdynamiczniej rozwijających się form e marketingu :) .

Z tego co wiem coraz więcej polskich firm jest zainteresowana usuwaniem negatywnych treści na swój temat. Zresztą jak cię konkurencja na forach obsmaruje, sam będziesz zmuszony szukać rozwiązań tego typu - inaczej się nie da niestety.

A co do TOP SOLUTION - chłopaki jak chcecie robić sobie Marketing Szeptany / Amplifying to polecam zainwestować w jakąś dobrą firmę, która się tym zajmie, bo tylko się ośmieszacie :) . Ten wątek może wręcz służyć za przykład, jak nie należy prowadzić tego typu działań :) .

Jak to "pozycjonowanie" w Top Solutions wygląda naprawdę można przeczytać tutaj: https://www.privseo.p...a-topsolutions/

szkoda ze z moją firmą nie mieli do czynienia. mój prawnik tylko czeka na takiego maila. banda pedałów

Po takiej wypowiedzi to wątpię zarówno w te firmę jak i w prawnika ...

jestem ciekaw kto poza mną wysłał dla zgrywu CV do SS

Ja bym wysłał ale obawiam się, że zostało by to potraktowane jako zamach na życie i zdrowie psychiczne prezesa i pracowników :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja nadal mam gdzieś ofertę od TS w sprawie katalogu zgredkowego

Haha, a jeszcze nie tak dawno (https://www.forum.optymalizacja.com/topic/127204-topsolutions-prosze-o-opinie/page__st__15) kompletnie nie wiedzieli kim jesteś :P

banda pedałów

zastanawiam się czy mam czuć się obrażony

A Ty pracujesz w TS lub SS?

Ale czemu dla zgrywu? Znana firma ;p warto aplikować ;p

A tak na poważnie, myślę, że w obu tych firmach problemem nie jest brak specjalistów, a wyśrubowane założenia co do rentowności. Nie wiem jak w TS, ale nie raz słyszałem, że w SS przy każdym kliencie założona jest określona rentowność, którą pracownicy mają osiągnąć. Ni mniej, ni więcej, ale mają dojść do określonego pułapu. Pewnie w Procreate i wszystkich innych firmach z tasiemcowymi tematami jest podobnie: hajs musi się zgadzać.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Tak sobie czytam te posty i nic innego nie nasuwa mi się jak jedno słowo "tragikomedia" :) Jakiś "artysta" zakłada konto na forum i oczekuje że wszystko się zrobi za niego, drugi to firmowy troll próbujący ratować "dobre" imie pseudofirmy. A myślałem że takie rzeczy tylko na forum onetu :) ale skoro jesteśmy już przy wywlekaniu pseudopozcyjonerów jak "TS" to chciałem w tym miejscu zapytać was o opinie na temat firmy "artefakt" (również z Wrocławia... nie żebym coś miał do tego miasta ;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności