Skocz do zawartości

Top Solutions, Sunrise system

Rekomendowane odpowiedzi

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo pozycjonować to trzeba umieć, jak to mawiał ktoś mądry.

Wypozycjonowanie frazy zespół na wesele to już wyższa jazda dla kozaków z fajnym zaplecze. Wystarczy sprawdzić top konkurencji. Rzekłbym, same kosy, tak oblinkowane linkami spamowymi, katalogowymi, preclowymi, zapleczowymi, że walka z nimi będzie uciążliwa i długotrwała i na dodatek może zakończyć się trwałym kalectwem. Jestem pewien, że niejeden zespół muzyczny poległ w nieczystej walce z okupantami top 3 i został unicestwiony przez terminatory google.

Tak więc pozycjonując takie frazy wraz z firmą krzak bądź zaśmiecając internet marnymi linkami, można popaść w tarapaty. Dlatego linkowanie i ogólnie pozycjonowanie jest drogie, a obietnice typu top 3 za 100 zł dla zespół weselny sa nierealne (z drugiej strony fraza generuje mizerny ruch, choć ciekawi mnie ostateczna konwersja.

Nie wiem dlaczego specjaliści seo na tym forum - przynajmniej niektórzy - są przekonani, że strona jest w porządku. Guzik w porządku - nawet urli nie ma poprawnych, nie mówiąc już o poprawności usability i kodu czy linkach wychodząccyh do templatek wordpressa.

Są dobre firmy seo, nawet te czołowei, nie biorą dużo, a efekty są. Wiem, bo sam z takimi współpracuję i szczerze mówiąc jestem zaskoczony (choć zawsze mogłoby być lepiej) - nazw nie wyjawiam bo nie chcę tu robić kryptoreklamy.

Nie cierpię spamerów!

Jak to "pozycjonowanie" w Top Solutions wygląda naprawdę można przeczytać tutaj: https://www.privseo.p...a-topsolutions/

szkoda ze z moją firmą nie mieli do czynienia. mój prawnik tylko czeka na takiego maila. banda pedałów

Po takiej wypowiedzi to wątpię zarówno w te firmę jak i w prawnika ...

jestem ciekaw kto poza mną wysłał dla zgrywu CV do SS

Ja bym wysłał ale obawiam się, że zostało by to potraktowane jako zamach na życie i zdrowie psychiczne prezesa i pracowników :D

no tak...

Rzekłbym, same kosy, tak oblinkowane linkami spamowymi, katalogowymi, preclowymi, zapleczowymi, że walka z nimi będzie uciążliwa i długotrwała i na dodatek może zakończyć się trwałym kalectwem.

Linki spamowe chyba nie tak trudno przebić? Co z tego że mają od c...... linków słabej jakości? :)

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

Linki spamowe chyba nie tak trudno przebić? Co z tego że mają od c...... linków słabej jakości? :)

dlatego napisałem, że trzeba mieć dobre zaplecze. Ewentualnie pójdziemy na wojnę w oparciu o słabe jakościowo link - tak robi większość szemranych Agencji i polegniemy.

A za linki dobrej jakości niestety trzeba zapłacić.

Ale fakt, większość konkurencji to free katalogi:)

Nie cierpię spamerów!

Dołączę się do narzekań na firmę Top Solutions. Mieli mi wypozycjonować 9 fraz dla biura rachunkowego (sami je zaproponowali), umowa na ryczałt (wiem, że to był ogromny błąd, ale z inną firmą pozycjonującą miałem również ryczałt i tam to się sprawdzało). Po ponad 4 miesiącach płacenia ponad 420,00 zł/m-c zero efektów - mojej strony nie ma nawet w TOP100 pod pozycjonowanymi frazami. Narzędzia dla webmasterów pokazują mi, że do mojej strony prowadzi 12 linków. Kontakt z firmą o tym co robią i czy w ogóle coś robią zerowy. Nie chcą mi nic powiedzieć, zasłaniając się tajemnicą firmy, a ja będąc ich klientem nie mogę się dowiedzieć czy mają jakieś postępy (zaznaczę, że nie prosiłem o żadne tajne dane, a jedynie o wyjaśnienie tego, co pokazuje google webmaster tools i tego, że nie ma mnie w pierwszej setce). Popełniłem ogromy błąd decydując się na usługi Top Solutions. Szkoda, że tak późno trafiłem na to forum, wtedy nigdy bym ich nie wybrał, ale teraz mogę chociaż ostrzec innych przed tymi naciągaczami!

Wracając do opisów w Meta Description (wiem, wiem google go nie czyta i nie ma to wpływu na ranking) moje pytanie brzmi: czy można w opisie stosować znaki specjalne mam tu na myśli: • ✔ ★★★★★ ✩✩✩✩✩ wg. mnie gwiazku użyte na pierwszym i ostatnim miejcu i tak sa pomijane, pytam tylko czy używanie ich jest zgodne z polit, googla?

pytam tylko czy uywanie ich jest zgodne z polit, googla?

Mona uywa欠kiedy uywalem gwiazdek,

Pomyliy siꠣhyba Tobie Meta desp z Meta key :)

Ryczat to nie bd a najlepsza forma rozliczania 4ever, szkoda tylko ze trafies na taka firm꠺/

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności