Skocz do zawartości

Ilosc live linkow w Sliq Submitter Plus

Mask

Rekomendowane odpowiedzi

Próbując załatwić sobie konkretne bazy, zakupiłem z tego forum dwie(ponoc sprawdzone) o łącznej zawartości linków ponad 20 tys. Z nich miałem może max 1800 "FAST". Więc po ktorej stronie jest przyczyna ?

w tej chwili zorganizowaną mam swoją bazę, ktora ma ok 4700 linków o statusie "FAST"

na efekty pewnie muszę cierpliwie czekac :)?

• 2 tygodnie później...

Metodą prób i błędów otrzymałem odpowiedź na moje pytanie w tym poście :) jak dla mnie zakończony temat. A jeśli ktoś będzie chciał uzyskac informacji na ten temat to zapraszam na priv a chętnie udzielę wskazówek :)

Pozdrawiam, Mask

Słuchajcie ludzie ja już teraz rozumiem @Max_Pana że się pieni do was młodzi seowcy :)

I chyba sam zacznę tak robić:

pisze szanowny Pan aby mu pomóc na forum publicznym ,sam rozwiązuje problem ale już tylko na priv się może podzielić

może jeszcze pare złotych byś chciał ?

Ehhh

T.

pisze szanowny Pan aby mu pomóc na forum publicznym ,sam rozwiązuje problem ale już tylko na priv się może podzielić

może jeszcze pare złotych byś chciał ?

i tu muszę Pana zmartwić :) bo nawet nie pomyślałem o jakiejkolwiek kasie, aczkolwiek na tym forum chcąc się czegoś dowiedzieć, musiałem pisać do ludzi na priv, i takim sposobem uzyskiwałem informację(ZA DARMO) bo w wątkach nie było to opisane bądź ktoś napisał, że nie udziela informacji i nie prowadzi kursów z obsługi programu. Kwestia tego co napisałem, żeby pisać do mnie na priv to jest tylko i wyłącznie z mojej grzeczności, żeby po 1 nie zaśmiecać forum, a po drugie, żeby udzielić informacji o ile będę znał odpowiedź. Są ludzie, którzy bezpośrednio kierują pytania do użytkowników, ponieważ nie chcę im się szukać na forum, bądź szukanie zajęło im zbyt dużo czasu. Byłem jednym z nich, więc teraz i ja się chcę odwdzięczyć. Owszem odpowiadam też na forum publicznym na pytania, również o ile znam odpowiedź. Więc proszę tak nie pisać, że w celach zarobkowych czy coś, bo ja nie jestem z tych ludzi, którzy się czegoś nauczą z forum a później wyzyskują z tego jakieś korzyści :)

pozdrawiam, Krzysiek.

Ludzie, ludzie ;) powstrzymajcie się przed krytykowaniem, forum ma pomagać a nie służyć nakręcaniu się :).

1. @Mask - akurat jestem 4-5 dni po pierwszym dodawaniu, również mam ok. 3k success, a funkcjonujących linków dopiero 135... Poczekaj przynajmniej jakieś 2 tygodnie na uczciwy "pomiar" a na namacalne wyniki we frazach ok. miesiąca.

2. @Tomek_25 - nie złość się na Mask, koresponduję z nim co nieco na privie, bo widzę że jest "żądny wiedzy" ale całkiem przy tym kulturalny, może tylko za dużo pisze osobnych wątków zamiast w jednym zawrzeć więcej kwestii ;)

3. MaxPan jest z pewnością guru od seo, nie kwestionuję tego ale...:

- odpisywał mi tylko w kwestii dotyczącej zakupu z refa

- po bazę kazał się zgłaszać na priv (zablokowany zresztą)

- czekałem na bazę 3 dni, dostałem dopiero po napisaniu na "ogóle"

- po zadaniu (w sposób wyjątkowo kulturalny) pytania na które odpowiedź wystarczyła "tak" lub "nie" dostałem ochrzan na GG w oklepany już sposób "Nie udzielam prywatnych szkoleń SEO etc."

- kiedy napisałem (w sposób raczej żartobliwy na PiO przy okazji tematu) żeby się nie złośliwił nad osobami o mniejszej wiedzy dostałem banana na GG, na którym notabene napisałem do niego jakieś 4-5 razy w ciągu 1,5 roku :o, więc chyba namolnym spamerem nie jestem...

- tak jak pisałem wyżej nie chcę nikogo nakręcać, ale jeśli Max to przeczyta to niech się zastanowi nad taktyką, jaką prowadzi na forum, bo czasem sam się udziela w śmieciowych tematach, niewartych czasu, a czasami wpada tylko po to, żeby ironizować w każdym temacie na jaki zagląda. Mam dla niego sporo uznania za jego spostrzeżenia i testy/opinie, ale czasem nie ogarniam go po prostu... Po tym jak potraktował mnie jak ostatniego lamera i spamera mama raczej mieszane uczucia co do jego osoby :(, ale życzę mu wszystkiego dobrego - tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności