Skocz do zawartości

Update linków

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ta ale teoretycznei powywalało mi linki wenwętrzne które nadal istnieją o jęzlei mam być szczery wpisałem do google około 50 stron zewnętrznych kóre do mnie linkują ale poczekam jeszcze pare dni na normalizację a dopiero potem będe płakał :cry:

ale już wkrótce niespodzianka o moim serwisie :)

wpisałem do google około 50 stron zewnętrznych kóre do mnie linkują ale poczekam jeszcze pare dni na normalizację a dopiero potem będe płakał

Nikt nie wie na jakiej podstawie G pokazuje linki, wiec nie placz jak nie wzrosnie.

ale już wkrótce niespodzianka o moim serwisie

Czekamy :);)

Potwierdzam linki sie aktualizuja. U mnie ubyli kilka setek. Jednak ciesze sie z tego bo zostaly tylko wlasciwie linki i nie ma juz smieci ktore pojawily sie tam kilka miesiecy temu.

Poza tym jest pewna prawidlowosci - przynajmniej u mnie. Na przyklad w tym miesiacu 26 i 27 byla duza aktuwnosc boota na mojej stronie i dzisiaj byl update linkow. Rowniez w poprzednich miesiacach cykl byl dokladnie taki sam.

Doszło "parę" linków 76 :shock: Strona ma parę miesięcy ale adres jest nowy tak że zobacze czy to wszystko będzie grało (linki pojawiły się po 2 tygodniach od przeprowadzki)

Myślałem że "link popularity" się skopał bo od wczoraj pokazywał te linki a w googlu widać ich nie było, ale wszystko oki pewnie inne data center.

Większość linków mam z " :evil: " i nie wiem jak one są "trwałe", no nic zobaczymy.

edit.

" :evil: " jednak nie jest trwały, linki są ale archiwalne tak że pewnie znikną. Jedyne do czego się to chyba nadaje to do zapędzenia robotów na nowe strony (większość stron z " :evil: " ma PG5), ale dobre i to :)

U mnie przybyło 40 linków. Spadek o 2 pozycje w dół dla "odległości" a dla "pogoda" i "prognoza pogody" zatrzymało się na 66 i 24 po tygodniowej wędrówce z całkowitego niebytu. Jedna ciekawa rzecz - kilka dni temu na słowa "prognoza pogody" było ok 600 tys. linków a dzisiaj tylko 68 tys. Albo pomyliłem się albo Google wyciął 90% linków. Czy to możliwe ?

Albo pomyliłem się albo Google wyciął 90% linków. Czy to możliwe ?

ja zauwazylem, ze google wycial z wyników wyszukiwania ok 2 miliardów ( :!: ) stron - sugerujac sie napisem na dole strony glownej "Google - Przeszukiwanie 4,285,199,774 stron internetowych" moze to tez jest z czyms zwiazane... oczyszczaja wyszukiwake... (?)

update linków bylo - mam nadzieje ze nie cofną znowu :) a pozycje spadaja... ciekawe dlaczego... ale skoro wiekszosc ludzi z forum spada to musza byc tez tacy, ktorzy leca w gore...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Mi do jednej ze stron zmieniło z 0 na 9 linków.

Słyszałem i myślałem że google na bieżącą aktualizuje linki ale po tej aktualizacji moja strona skoczyła w rankingach na konkurencyjne słowa do pierwszej 10-50 zależnie od słowa

wzrosły o 76, 197, 128 pozycji na te słowa na które linkowałem....i albo jest to przypadek że akurat google znalazał te linki razem z aktualizacją linków w komendzie link, albo linki nie są tak na bieżąco uaktualniane. (możliwe że to przypadek bo linki zacząłem dawać na tydzień przed aktualizacją)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności