Skocz do zawartości

Problem w googlach.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie jestem w temacie więc nie znam sie tan tym slangu ;) Moge jedynie sie domyslać że przez zdobwyanie linków rozumiesz to ,że jakiś użytwkownik zamieści na swojej stronie link do mnie ?Czy musi to być link do strony startowej czy do podstron żeby google wreszcie zaindeksowały podstrony mojej witryny ??

W wiekszosci katalogow, regulamin zabrania wpisywac podstron, a tylko konkretna (sub)domene, ewentulnie katalog (w sensie folder).

Sa serwisy, ktore maja po kilka tysiecy podstron. Co by sie dzialo, jakby ktos zapragna wszystkie do katalogu dopisac?

Jeszcze chwila, a meri89 stworzysz spamera :D

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Elektryk, po prostu musisz poczekać. Mimo tego, że Google jest znany w szerokim świecie, to w gruncie rzeczy z początku jest trochę nieśmiały i skryty. Najpierw zagląda na Twoją stronę główną i dopiero gdy widzi, że nikt go stamtąd nie przegania, pozwala sobie na indeksowanie reszty podstron.

Bądź cierpliwy.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności