Skocz do zawartości

Moja pierwsza strona.

MarioSuro

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.jakiepiekne.pl

To moja pierwsza strona. Jeszcze pół roku temu nie wiedziałem jak wykupić domenę, serwer itp. Na joomla! namówił mnie kolega, dziś raczej wybrałbym wordpressa. Tak czy siak, poddaję się Waszej ocenie bo chcę ten swój serwis udoskonalać i przy okazji nauczyć się tyle ile się tylko da. Wszelkie sugestie/opinie/porady/oceny mile widziane :)

Fajne są niektóre "prezentacje 360". Reszta - nie ma generalnie co oceniać. Darmowy szablon, w treść się nie zagłębiałem. Niektóre podstrony nie działają (dwory i zamki, szlaki turystyczne). Zdjęcia tylko co poniektóre mi się podobały z fotografii ślubnej, ale to jest kwestia gustu.

Stanowczo za duży jest top.

Niektóre podstrony nie działają (dwory i zamki, szlaki turystyczne).

Stanowczo za duży jest top.

Fakt, są w budowie, muszę wyłączyć ich publkowanie.

• 2 tygodnie później...

jak faktycznie twoja pierwsza to moim zdaniem za********e,strona posiada dużo podstron i ma tendencje rozwoju tylko jeśli chcesz być widoczny w sieci to zacznij od tego.

keywords"

description"

Moja pierwsza. Nigdy wczesniej tego nie robilem...

Co do description to staram się wszędzie wpisywać informację, staram się aby to co wpisuję miało sens również jeśli chodzi o frazy

keywords...

Wpisywałem, ale przestałem i nawet pousuwałem bo z tego co wyczytałem w necie, nie mają obecnie wiekszego znaczenia dla pozycjonowania a nawet ułatwiają analizę mojej strony przez konkurencję.

Mam pytanie do bardziej doświaczonych. Czytam obecnie na temat katalogowania stron. Wyczytałem, że należy robic to z głową i bardzo ostroznie. Max 3-4 wpisy w tygodniu. Z ciekawosci wpisałem się do 2 katalogów, moderowanych, płatnych SMS. Dostałem maila z potwierdzeniem i informacją aby podlinkowac swój wpis... Nie do końca się orientuję co powinienem i czy w ogóle powienienem coś z tym dalej zrobić. Będę wdzięczny za pomoc iwyrozumiałośc dla początkującego laika :)

• 1 miesiąc temu...

@Mario, jak dla mnie robisz fajne zdjęcia. Świeże, ironiczne, żartobliwe masz spojrzenie. Ciężko się jednak przekopać przez stronę, sporo nie aktywnych linków.

e: teraz sprawdzałem, linki były aktywne. Może wcześniej miałem z czymś problem, nie otwierały się strony albo pokazywał się błąd. Ogólnie strona i zdjęcia spoko :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dzięki za opinię :) Z tymi nieaktywnymi linkami to mnie zaskoczyłaś/eś :) Aż z ciekawości przeklikałem trochę i nic nie działającego nie znalazłem. Możesz podrzucić coś co nie śmigało ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności