Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycję jeżeli autor nie będzie chciał kontynuować projektu tzn (nabił nas w butelkę) zawsze możemy wypisać wszytkie błędy plus opcję które nas interesują i zlecić poprawienie tego projektu, bo szkoda zostawić tak ten temat. Co o tym myślicie?

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale spokojnie, nie rozpędzajcie się :P Przecież może jeszcze wydana zostanie aktualizacja i projekt będzie rozwijany. A jak komuś potrzeba to niech zleci napisanie dedykowanego rozwiązania i po problemie (tak jak ja tu uczyniłem jakiś czas temu) - będzie miał co dusza zapragnie :)

Jedna opsoba ciagnie ten projekt, ktory sie rozrasta o nowe funkcje.

Jedna czy dziesięć, nie zmienia to faktu, że zapowiadana aktualizacja (a raczej poprawki) od ponad tygodnia do dziś się nie pojawiła :)

Błędy zawsze jakieś się znajdą, ale tutaj są to błędy w podstawowej funkcjonalności wtyczki, które uniemożliwiają bezproblemowe jej użytkowanie.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Panowie ja dostałem na maila paczkę która faktycznie poprawiła tyle że dodała tabele do bazy i tym samym mogłem utworzyć grupę, dodać domeny itd.

Obecnie nie działa dodawanie. Komunikaty o tym że wpis został zapisany do moderacji występują, ale w panelu brak wpisów do moderacji.

@Mar_Dal: A jak weryfikujesz kto wykupił licencję? :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Witam, witam. Przepraszam za tak marny support w tym tygodniu, ale dużo pracy miałem. Jutro od godziny 10:00 będę online, tym samym wszystko jutro zostanie załatwione, z aktualizacją, jak i z tym błędnym dodawaniem do kateogrii itd. Jeszcze raz przepraszam i dam znać tu na forum jutro rano. Tymczasem w razie pytań itd. zapraszam na emaila.

Ps. Być może wpisy nie trafiają do moderacji, bo po ostatniej aktualizacji nie skonfigurowaliście np. ilości pól tekstów, czy do ilu blogów ma zostać dodany dany tekst.

Jestem właśnie w trakcie. Błędy typu: nie dodawanie wpisów do moderacji, wyświetlanie kodów, dodawanie do właściwych kategorii jest już rozwiązane. Aktualnie dodaje nową formę moderacji wpisów, by było łatwiej po prostu.

W ciągu 2 godzin powinienem skończyć, ale jak jeszcze coś macie to piszcie śmiało na email.

Swoją drogą rozwiązanie co do nie dodawania wpisów do moderacji - trzeba w konfiguracji ustawić odpowiedni limit, pole nie może być puste - 0 = brak limitu, 1 = 1 wpis/user/dzień, 2 = 2 wpisy/user/dzień itd.

Aktualnie jak ktoś doda za dużo linków/za krótki tekst to pobiera mu punkt a artykuł ląduje w koszu, przydał by się w takim przypadku (nie spełnienie wymagań odnośnie artykułu/niedomknięte klamry) jakiś komunikat aby to poprawić bez utraty punktów....Dasz radę to zrobić na dziś/jutro ?

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

Tak, tak to też już poprawione - po prostu błędów nie zliczało, ale już jest ok i nie odejmuje pkt w przypadku błędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności