Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi Ci o to, że jak ktoś kupi 5 punktów, doda wpis, to z konta znika 5 punktów, a nie 1 ?

Trochę mało prawdopodobne. Ale oczywiście za moment zerknę na to.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@resweb, Taka luzna uwaga. Moze bylbys tak mily i zainstalowal najprostsze forum (np punBB) zebysmy mogli tam cie meczyc swoimi halucynacjami, bylo by to latwiej ogarnac nam wszystkim chyba. Wiem ze jakies tam forum miales, ale nie dalo sie z tego korzystac (login po FB czy openID). Forum mozesz zamknac tylko dla osob ktore kupily licencje wiec mozna bedzie tam sie dzielic jakimis lepszymi pomyslami. To jak znajdziesz pare chwil ...

search_auditor_500x80_bf.png

Właśnie została wysłana aktualizacja. Znajduje się w niej kilka poprawek, wymienionych tutaj, jak i w wiadomościach email. Dodatkowo zmieniła się forma moderacji wpisów, mam nadzieję, że teraz będzie to jeszcze prostsze.

Dodatkowo proszę pamiętać, aby w ustawieniach wtyczki "Ustawienia dodawania wpisu" właściwie uzupełnić pola.

Długość tekstu z synonimami - długość dodawanego tekstu z synonimami np. 2500

Ilość linków - ilość linków w tekście np. 2

Długość tytułu z synonimami - długość dodawanego tytułu z synonimami np. 50

Dzienny limit wpisów dla użytkownika - limit wpisów w ciągu dnia, 0 oznacza brak limitu, 1 oznacza 1 wpis dziennie - POLE MUSI ZOSTAĆ WYPEŁNIONE w innym przypadku pojawią się problemy z dodawaniem wpisów. Proponuje więc wpisać 0.

Ilość artykułów na 1 wpis - ilość pól przy dodawaniu wpisu dla tekstów, 2 - pojawią się 2 pola, 3 - pojawia się 3 pola itd.

Ilość wpisów 1 artykułu - do ilu blogów ma zostać dodany 1 artykuł? Jeśli wpiszemy 15, a w opcji wyżej czyli ilość artykułów na 1 wpis wpiszemy 2, to pierwszy tekst zostanie dodany do 15 blogów, drugi do kolejnych 15 itd.

Fakt, przeoczyłem to, ale dlatego, że chciałem wam jak najszybciej to dostarczyć. Wcześniej wysyłałem przez panel w wordpressie, ale teraz naprawdę zależało mi na czasie :) Przepraszam :)

Oczywiście mam tę świadomość, że nie każdy miał czas zainstalować wtyczkę, chociażby dlatego aktualizacja = cała wtyczka. Dla wygody.

Ważne

Proszę pamiętać o tym co wyraźnie piszę w instrukcji. Nie należy instalować wtyczki na wszystkich blogach, wystarczy na 1, głównym. Również trzeba przejść całą konfiguracje - żadne pole nie może pozostać pustę. To naprawdę ułatwi i wam i mi życie, bo nie będzie problemów z brakiem wpisów, czy ich duplikacją.

A jeśli ktoś ma problem - wystarczy odwiedzić: www.resweb.pl/kontak/

Kiedy tylko będę mógł, jak najbardziej odbiorę - przez telefon dużo łatwiej się dogadać. Ale proszę nie rezygnować po 1 nieodebranym połączeniu - jestem tylko człowiekiem i nie zawsze "wyrabiam". Zawsze oddzwonię :)

Jasne. Limitów dla właścicieli nie ma - jak już pisałem. Chodzi o to, by nie instalować wtyczki na blogach, które potem podpinamy do głównego bloga, bo są problemy. A wyraźnie o tym w instrukcji pisze i tu też wspominałem o tym :) Jak też wspomniałem, w razie pytań służę. To, że tu nie odpisuje wcale nie znaczy, że olewam temat - po prostu wystarczy mi napisać/zadzwonić.

Pawle - najmniejszego zamiaru nie mam :) Tak, tutaj pojawiło się małe opóźnienie, ale pamiętajcie, jestem tylko człowiekiem.. nie zawsze wyrobię z pracą za 2 czy 3 w normalnym terminie. Teraz, będę starał się znaleźć co najmniej 1 dzień w tygodniu na aktualizację dla wtyczki. Wiem, że warto, bo wtyczka naprawdę jest dobrą wtyczką :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności