Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszła, wyszła. Wersja V2 bez upgrade jest z seotxt, z upgradem z pozostałymi wersjami. Tak więc dla użytkowników, którzy nie są chętni na v2 ze wszystkimi modułami za chwilę podeślę v2 z taką wersją.

Już nie ogarniam :) możesz usystematyzować to jakoś? Czy patrząc od początku tego wątku są różne wersje które można oddzielnie zakupić, czy to ciągle jest jedna wtyczka? I jeśli zakupiłem ją na początku to teraz dostanę aktualizację z wszystkimi opisywanymi dzisiaj (no chwilę po północy) modułami, czy muszę coś dopłacić.

Podkręciłeś tempo tak, że gdzieś coś mi umknęło i oczywiście żadnej aktualizacji nie dostałem na maila, dziś rzecz jasna :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wtyczka Wordpressel to jedna wersja, jedna jedyna i niej dotyczy cały wątek. Wspominałem, w którymś poście,kilka stron wcześniej o dodatkowych, płatnych modułach, to też takie się pojawiają.

Standard to wtyczka Wordpressel i seotxt. A dodatkowe, płatne moduły to TXTWordPressel, LINKWordPressel, WordKatalog, które można, ale nie trzeba dodatkowo kupować. Jak komuś wystarczy to co w standardzie ma Wordpressel, a ma wiele to nic więcej mu nie trzeba.

Aktualizacja, zdaje się, że już komuś lub tu pisałem około 23-24 będzie na emailu u Ciebie i innych, to też dlatego, że muszę z wysyłką się wstrzymać do tej godziny. Tak więc dziś wieczorem, będzie aktualizacja. Kolejna w piątek/sobote z kilkoma rzeczami, które wczoraj/dziś podsuneliście.

Może tak będzie łatwiej:

WORDPRESSELMENU.png

Od TXTWordPressel przez LINKWordPressel do WordKatalog to są moduły płatne 50 zl calość, dla obecnych użytkowników. Cała reszta to standard, a na dniach będzie jeszcze kilka rzeczy.

Wolę zainteresowanym wysłać na PW z kilku względów. Jeśli jesteś zainteresowany mogę na PW podać.

Powinniście otrzymać emaila z aktualizacją.

DS wysłałem Ci PW.

Mała aktualizacja na piątek/sobotę.

• usuwanie wpisów w kolejce
  • płatności dotpay
  • płatności sms
  • dodawanie kategorii do blogów z poziomu głównego bloga

Witam,

Mam pytanko do użytkowników wtyczki czy resweb poprawił wszystkie bugi w założeniach podstawowych funkcjonalności wtyczki ?

I drugie pytanko do resweb

Czy proponowane dodatki nie zawierają podstawowych błędów ?

Czy jest znowu coś wypuszczone i bedzie poprawiał - bo są błędy ?

Gdzie można przetestować demo dodatkowych modułów ?

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

remberciak - przecież wszelkie błędy jakie pojawiły się na początku wtyczki poprawiane były na bieżąco, chyba każdy pamięta kilka aktualizacji, a to naturalne, że nie jestem robotem i wyłapać wszystkiego na start się nie da. Obecnie wszelkie błędy były zaktualizowane.

Testowałem i wszystko działa jak powinno. A kiedy są jakieś problemy, naturalnie, że służę pomocą.

Demo wysyłam na PW.

...czy resweb poprawił wszystkie bugi w założeniach podstawowych funkcjonalności wtyczki?

Dublowanie wpisów i sporadycznie brakujące wpisy nadal pozostały.

Co do reszty to nie wiem, bo nie mam teraz wystarczająco czasu na testy.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności