Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

...czy resweb poprawił wszystkie bugi w założeniach podstawowych funkcjonalności wtyczki?

Dublowanie wpisów i sporadycznie brakujące wpisy nadal pozostały.

Co do reszty to nie wiem, bo nie mam teraz wystarczająco czasu na testy.

served - pisałem o porawnych ustawieniach konfiguracji. Niewłaściwe ustawienia powodują, że wpisy się dublują.. Pisałem kilka tematów wstecz jak i z aktualizacją poprzednią.

Przykład:

834%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363234242&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=IewVj2zxp%2B0ylRKbI3NrmScfZKE%3D

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W ustawieniach żadne pole nie jest puste - wszystko wypełnione poprawnie. Wystarczy spojrzeć w kod wordpressel-add.php aby wiedzieć, że ustawienia nie grają większej roli w dublowaniu wpisów.

Dla przykładu dodaj parę tekstów i odpal plik wordpressel-add.php kilka razy jednocześnie - wtedy najlepiej widać problem dublowania.

Testowałem również przy przy "normalnym" dodawaniu gdzie cron sam uruchamia ten pliczek i problem również się pojawia - nie na wszystkich blogach ale na niektórych (ok. 20% blogów).

Oczywiście testy na 2,3,5 czy 10 blogach mogą tego nie pokazać.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

served nikt inny nie miał takiego problemu, a ludzie mają tu po 100 - 200 precli i jest ok. Ale skoro mówisz, że coś u Ciebie jest nie tak, to w końcu po to jestem i pomogę. Jednak potrzebuje dostępu, a to załatwimy przez email. Muszę sprawdzić ustawienia i resztę.

Lista propozycji:

https://www.resweb.pl/lista-propozycji/

Można dodawać w komentarzach, na emaila, pw, forum.

Forum wtyczki

forum -> You must be logged in to reply to this topic. A opcja rejestracji nie jest dostepna ;)

Już można się rejestrować.

Gdyby się zdarzyło, że jutro będę słabo dostępny na forum to przepraszam. Ale do jutra chce skończyć ostatnią dużą aktualizacje na obecną chwilę i dać wam naprawdę dobry produkt. Na pewno będę w godzinach wieczornych.

s.png

Wpisa wraca dp autpra na emaila a punkty wracają na konto.

TEmat nie umarl. PRzed południem wyślę aktualizację. Myślę, że się spodoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności