Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W dzisiejszej aktualizacji:

1. Obsługa płatności DotPay.
  2. Obsługa sms kodów.
  3. Usuwanie wpisów w kolejce -> przeniesienie spowrotem do moderacji.
  4. Dodawanie kategorii na blogach z poziomu wtyczki WordPressel.
  5. Opcja masowej akceptacji w moderacji.
  6. 1) checkboxami zaznaczanymi z listy (oceniając po tytule)
  7. 2) wszystkie wg użytkownika
  8. Automatyczna aktualizacja wtyczki
  9. Zakładka Moje projekty z info na tematów dodanych projektów
  10. Edycja wyglądu na nieco przyjemniejszy

Administrator

923%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363358525&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=sEeuqKS8ZkT0AeQ7s6X8GeN0cvE%3D

Użytkownik

924%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363344574&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=ob6FD%2F3LCZ8T0OvJPl%2FoS%2FZCt%2BA%3D

925%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363358525&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=9ZQMP%2BAC%2Bge5HFTDsnfP15GuN%2B0%3D

927%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363344574&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=e5LX3GP3lS3LcjK6Fz3sPOwvegs%3D

928%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363358525&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=h0swHMxFjv7%2BBegBjyT7J5nvUaM%3D

Dobra robota ;) Wyglada super, szczegolnie autoaktualizacje. Przenoszenie do moderacji odrzuconych wpisow jest niezbedne, idzie tez od razu mail do wlasciciela wpisu ze musi poprawic i zglosic raz jeszcze?

Niestety nie, ale mogę dodać takiego emaila.

Pyzdera - wyślij mi na emaila potwierdzenie jak możesz, to podeślę.

Pyzdera - wyślij mi na emaila potwierdzenie jak możesz, to podeślę.

Wysłałem, w sumie już trzy... i jakoś nic :)

Edycja: 18:56 - dalej nie mam wtyczek. Ktoś w ogóle widział je na oczy? Mowa o: TXTWordPressel, LINKWordPressel, WordKatalog

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

pyzdera, przepraszam, ale nie codziennie mogę poświęcić czas na wtyczkę, a dzisiaj miałem akurat taki dzień, że wogóle się tym nie zajmowałem. Proszę to też zrozumieć.

Aktualizacja rozesłana, a kto posiada wersję z wczoraj aktualizacje może dokonać przez panel, zdalnie.

To usuń i wgraj przez FTP tak jak pisałem ;)

Dodając przez import, tworzy się zła ścieżka do plików wtyczki, dodaje nie potrzebny folder, przez co nie łapie np. styli.

Wtyczka jest dalej niekompletna LINKWordPressel dalej mam "Opcja dla Ciebie nie dostępna".

Uprzedzam pytanie - tak wyczyściłem wszystko przez ftp.

W kwestii niemania czasu na obsługę klienta - baba na targu, jakby nie miała czasu na pilnowanie straganu straciła by wszystkie ziemniaki. :)

Jeśli tak wygląda support to dzięki wielkie. Za 2 miesiące wtyczka będzie do wywalenia bo będzie poważna aktualizacja WP, a Ty nie będziesz miał czasu...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności