Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Wtyczka jest dalej niekompletna LINKWordPressel dalej mam "Opcja dla Ciebie nie dostępna".

Uprzedzam pytanie - tak wyczyściłem wszystko przez ftp.

W kwestii niemania czasu na obsługę klienta - baba na targu, jakby nie miała czasu na pilnowanie straganu straciła by wszystkie ziemniaki. :)

Jeśli tak wygląda support to dzięki wielkie. Za 2 miesiące wtyczka będzie do wywalenia bo będzie poważna aktualizacja WP, a Ty nie będziesz miał czasu...

Pyzdera, cierpliwość to złoto. Dbam o klienta, bo ciągle rozwijam wtyczkę, przyjmuje wasze propozycje i je wdrażam. Ale zrozum proszę, że nie mogę siedzieć nad wtyczką cały czas, bo mam też inne życie. To chyba zrozumiałe.

Co do LWP, to zaraz sprawdzę o co Chodzi.

Co do aktualizacji WordPress, nie martw się nad wyrost. Będzie aktualizacja WordPressa, to i jak będzie potrzeba mojej wtyczki też.

Pyzdera, nie rozumiem dlaczego tak bardzo narzekasz? Chyba najwięcej w tym temacie. Spójrz na innych, chyba doświadczeni życiem i tym, że każdy prócz pracy ma "coś" wiedzą, że człowiek to tylko człowiek i robotem nie jest. Staram się jak mogę, wdrażam to co chcecie, robię to dla was, ale dla niektórych to i to mało. Ale cóż ja mogę...

A nie bez powodu podaje tu też emaila (biuro@resweb.pl), komunikować się możesz wiadomo w jakim celu.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cena wtyczki do jej możliwości jest chyba naprawdę dobra, a niektórzy chcieli by mieć dodatkowo darmowy update + kilka H supportu w cenie w której zakupili wtyczkę, Panowie... Po testach można powiedzieć duży plus za dodane możliwości, kilka poprawek i będzie naprawde ok.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ja to jestem jakiś dziwny.... jak coś kupuję to chcę od razu żeby było dobre i działało... Kurde coś nie tak ze mną? Samochód jak kupujesz w salonie to też wstawiasz go do garażu i czekasz aż firma ogarnie temat?

Edit - w kwestii aktualizacji i dosyłania brakujących modułów (ewentualnie oczywiście) - mail do mnie zaczyna się loginem z PiO

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Wtyczka to nie samochód. Co to za porównanie?

Wtyczkę się rozwija, ciągle, a samochód kupujesz i jeździsz. Inni są w stanie zrozumieć, Ty widocznie masz z tym problem, ale nie wnikam, nie wdaje się w żadną dyskusję.

Coś nie działa z wtyczką? Zgłaszasz problem z opisem na emaila, ja analizuje i pomagam.

A co do LINKWordPressel - nie dodałem modułu do aktualizacji, więc zaraz to zrobię.

Edit. Pyzdera, w kwestii Twojej edycji powyższego postu, to aktualizacje robisz z poziomu panelu, a nie via email.

Robi się nam kłótnia :) a nie o to chodzi. Doślij mi brakujący moduł, na którym mi zależy i się odczepię - bo po w sumie niedługich bojach (jak na PiO) będę miał kompletny produkt i w końcu będę go mógł sprawdzić.

I bez urazy - samochód czy wtyczka - jak za niego płacę, to chcę żeby działał jak miał działać i żeby były wszystkie elementy jakie zamówiłem. Ziemniaki jak kupisz zgniłe w sklepie to też powiesz - to tylko ziemniaki?

heh pyzdera, po co takie porównania. Zostaw ziemniaki, samochód i bóg wie co jeszcze w spokoju.

Owszem, płacisz wymagasz, ale jak mówię, że sprawdzę i zajme się tym to tak jest.

Dla użytkowników z wersją wtyczki od 2.2 - mających możliwość aktualizacji z poziomu panelu, zachwilę będzie update z brakującym modułem. Za kłopot przepraszam i jak widać, na obecną chwilę nie widzę powodów do kolejnych aktualizacji w ciągu kolejnych kilku godzin.

Tym samym czekam na wasze propozycję co do rozwoju, może się jeszcze znajdzie coś, czego brakuje? :)

Gderamy od godziny, czy takim wielkim problemem jest wysłanie maila z kompletem wtyczek jeszcze raz? Bo jak myślę brakujących modułów nie zaktualizuję z panelu?

Co do porównań - wszystkie są dobre bo dotyczą jednego - jak coś robisz, to rób to dobrze, dokładnie i porządnie, a wtedy nikt nie będzie miał pretensji.

Następna moja wypowiedź w tym wątku będzie dotyczyła już działania wtyczki. Reszta kwestii pójdzie już prywatnie. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy :)

A masz moduł LINKWordPressel?

Przy okazji - ktoś ma inny kontakt z "producentem" wtyczki? Inny niż numer telefonu na stronie którego nie odbiera i e-mail na który nie odpowiada. Chętnie też poznałbym dane firmy.

harley7 - nie bardzo rozumiem. Chodzi Ci o to, że dodajesz 100 blogów, 100 tekstów, 100 linków a resztą ma zająć się skrypt, a Ty otrzymać tylko listę url do dodanych wpisów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności