Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pyzdera jestem, jestem, nie było mnie wczoraj wogóle. Kiedy - zaraz będzie. W zamian za takie obśliźnięcie się z LINKWordPressel, wymyślę jakiś kolejny moduł i dodam za darmo :)

harley7 - nie bardzo rozumiem. Chodzi Ci o to, że dodajesz 100 blogów, 100 tekstów, 100 linków a resztą ma zająć się skrypt, a Ty otrzymać tylko listę url do dodanych wpisów ?

dokladnie o cos takiego pytalem. czyli by to zautomatyzowac a nie dodawanie pojedynczo artow, linkow. nie wiem technicznie jakby to moglo wygladac czy np upload zip czy cos, ale to pozostawiam autorowi jesli zechce wzbogac o takie cus ;)

pozycjonowanie - interwencja

Nie obraź się... ale jakos Twoje obietnice kompletnie już do mnie nie przemawiają :) Dawaj com masz dać i będziemy kwita

Dokładnie tak jak pyzdra pisze, obiecanki cacanki, nie poważny gość na telefony nie odpowiada, na maile też, na forum czasami się pojawi "resweb" ucz się od wuseo przedewszystkim komunikacji i Suportu, wu seo to klasa Suport na 6

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Zasada jest prosta - po jakimś czasie watek zostanie przeniesiony do działu "dowcipy", autor wtyczki zamiast sprzedać 1000 licencji sprzeda 100, bo kto kupi produkt bez wsparcia ale za to z lekceważeniem i olewaniem klienta :)

To zawsze jest loteria - kupujesz na początku i jest tanio, ale może się okazać ze to po prostu wtopa.

A ten watek od początku (czyli jak sam kupiłem wtyczkę i później zestaw modułów) se pilnuje, tylko po to żeby za parę miesięcy go odświeżyć słowami: "a nie mówiłem" :P

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

swinia - już chyba ok?

pyzdera - dodałem aktualizację i zachęcam do zaktualizowania wtyczki.

Jakieś propozycje co do rozwoju wtyczki?

Naliczanie punktacji dla strony w oparciu o PR, Indexed, etc.

Wyświetlanie dla klientów listy stron z zamiana URL, na XXX i podanymi parametrami (punktacją)

Mozliwosc dodawania/tworzenia grup zewnetrznych opartych na wordpressel i laczenia tego we wspolne zaplecze (czyli 20 userow wtyczki wymienia sie wspolnie wpisami, poprzez ustalona liczbe punktow dostepna po naliczeniu punktacji za strony w systemie dodane przez tych userow)

search_auditor_500x80_bf.png

No jakoś dodaje ale nie jest to chyba szczyt możliwości.

Wtyczka u mnie dodaje 2 obrazki(1 prawidłowy, 2 ze złą ścieżką przez co jest białe tło)

Jeśli dodając wpis nie wprowadzę tekstu w znacznikach <p>Jakiś tekst</p>, wtedy nie doda mi treści wpisu.

Co do rozwoju mi zależałoby na znaczniku <!--more-->.

Mimo to dzięki za pomoc.

swinia, nic nie pisałeś na ten temat na email, tak odrazu byśmy coś zaradzili.

co do more, może lepszym rozwiązaniem będzie zainstalowanie wtyczki na WP, która sama taki znacznik doda.

A co do reszty, już Ci emaila wysyłam.

Do WordKatalog zrobiłem plugin, widget wpisów premium + dodawanie w panelu wpisów premium.

Widget, jako plugin instalujemy na katalogu. Pobieramy plugin -> rozpakowujemy -> folder wgrywamy do katalogu /plugins na serwerze, przez FTP -> aktywujemy plugin w panelu administratora -> przechodzimy do zakładki widgety i podajemy tytuł, np. Wpisy Premium.

1090%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363959509&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=aEcoAlGlx75s%2Fcuv5E82Godwvfw%3D

1091%2Fmarkups%2Fscreen.png?Expires=1363959510&AWSAccessKeyId=AKIAJXDP3JP7PKZRI42Q&Signature=GjArrHqL89MVKysWdA5HSgow3g4%3D

Dodatek można pobrać stąd: Widget WordKatalog

Witam,

Do wczoraj jedna rzecz działała mi prawidłowo - dodawanie wpisów. Dziś zakutualizowałem wtyczkę do 2.7 i dodaje wpisy bez treści, sam tytuł.

I nie wrzuca wpisów do odpowienich kategori, wszystkie do "Bez kategori". Ale to nie po aktualizacji, od początku tam mam.

A emaila mogę prosić? Bo nie jestem w stanie Cię zidentyfikować. Napisz na emaila biuro@resweb.pl to Ci powiem co masz nie tak.

Edit. Ok emaila się nie doczekam, więc napiszę tutaj. Błąd związany z dodawaniem postów 1) cron (sprawdź ustawienia) 2) ustawienia konfiguracyjne wtyczki

A co do kategorii, proszę pamiętać, że na blogach jak i blogu głównym powinny być te samy nazwy kategorii, w innym przypadku właśnie tak się będzie działo, że będzie dodawać do domyślnej kategorii, często bez-kategorii.

Naliczanie punktacji dla strony w oparciu o PR, Indexed, etc.

Wyświetlanie dla klientów listy stron z zamiana URL, na XXX i podanymi parametrami (punktacją)

Mozliwosc dodawania/tworzenia grup zewnetrznych opartych na wordpressel i laczenia tego we wspolne zaplecze (czyli 20 userow wtyczki wymienia sie wspolnie wpisami, poprzez ustalona liczbe punktow dostepna po naliczeniu punktacji za strony w systemie dodane przez tych userow)

Ok, myślę nad tym i wydaje się to ciekawym rozwiązaniem. Popracuje nad tym.

Wpisy premium PresselPage, może taka opcja was zainteresuje? Mogę dodać opcję wpis premium/standard oczywiście premium w większej cenie, a charakteryzował by się np. większą ilością linków w treści, czy wyświetlaniem wpisu w widgetach na preclach. Co o tym sądzicie?

1. Wpisy premium dla WordPressel (dla WordKatalog już są)

2. Zdalna instalacja WordPressa przez panel. Podajemy adres domeny dla bloga, hasło, login dla administratora oraz dane FTP i dane do bazy danych - skrypt instaluje i konfiguruje WordPressa wedle naszych ustaleń.

3. Opcja opisana przez Paweł Sokołowski - Eline - Naliczanie punktacji dla strony w oparciu o PR, Index.

Jakieś propozycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności