Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeszcze dzisiaj mam zamiar kupic ta wtyczke. Do tej pory niechetnie podchodzilem do WordPressow, zawsze ten skrypt wydawal mi sie ociezaly i korzystalem z innych rozwiazan. Mysle jednak, ze ta wtyczka moze zapoczatkowac nowa ere, cos jak multikody do seokatalogow czy wp-katow. Na pewno uzytkownicy wtyczki podziela sie na trzy obozy:

1) dobre, zadbane, moderowane, podlinkowane precle, w ilosci kilkadziesiat, maks. kilkaset sztuk, na domenach glownych funkcjonalnych, globalnych lub krajowych

2) smieciowe precle, moderowane lub nie, stawiane na subdomenach, regionalkach itd. - masowka

3) prywatne zaplecze, zamknieta grupa

Dla tych którzy lubią mieć "wszystko" w jednym miejscu wtyczka może się okazać dobrym rozwiązaniem nie tylko w przypadku prowadzenia precli. Ale też można po prostu zarządzać swoimi blogami, prywatnymi.

1. Czy formularz zamówienia, tj. wtyczka od strony użytkownika widoczna jest w jednym miejscu, np. na głównym wp czy też na każdym wp z naszej sieci?

2. Czy istnieje możliwość dodawania wpisów przez admina przez tą wtyczkę, czyli bez użycia punktów? Słowem czy można ją użyć do masowej publikacji nie udostępniając na zewnątrz zamówień, punktów itp.?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

1. Formularz jest wyświetlany na koncie użytkownika tylko na głównym blogu, na tym na którym jest zainstalowana wtyczka. Na pozostałych blogach nie ma formularza. Nie trzeba tam też instalować wtyczki.

2. Tak. Administrator nie potrzebuje punktów by dodawać wpisy. Może zatem publikować masowo wpisy, bez konieczności doładowania konta.

up - tak jak napisał krzysiek151 poniżej

Czy admin moze wybrac do ktorych blogow ma zostac dodany wpis? Najbardziej ciekawi mnie sytuacja w ktorej grupa ma 50 blogow i klient doda do nich wpis. Grupa poszerzy sie do 100 blogow i klient rowniez chcialby dodac wpis do nowych blogow. W jaki sposob sie to odbedzie? Czy bedzie musial dodac wpis od nowa do wszystkich blogow? Nie jestem pewny ale w WP-KACIE, jezeli zostana dodane jakies nowe katalogi do grupy to wpisy dodane z Dodawarki sa do nich automatycznie dodawane.

Admin nie wybiera blogów do których ma zostać dodany wpis. Tym samym użytkownik też nie ma takiej opcji. Dodany wpis w WP gdzie jest zainstalowana wtyczka, jest losowany do wszystkich podpiętych blogów.

Ale jeśli zajdzie taka potrzeba mogę szybko i sprawnie dodać opcję, by admin czy użytkownik wybierał do jakich blogów ma dodać wpis lub aby po dodaniu nowych blogów wpisy dodane wcześniej również same się dodały do tych nowych blogów - o ile ktoś takiej opcji potrzebuje.

Mogę dodać funkcję powiadomienia administratora na emaila o oczekujących wpisach na moderację. Co myślicie?

Przypominam również, że jeszcze tylko przez 48 godzin obowiązuje promocyjna cena 99. Zachęcam do zakupu - kup w promocji, od czwarku cena wzrośnie, również dlatego, że ciągle przybywa wiele funkcji. Aktualizacje w przyszłości są oczywiście darmowe.

Kupiłem licencję i mam nadzieję, że w miarę szybko uda się wprowadzić nowe funkcje. Pomyślałem sobie, że wybieranie do jakich blogów ma być dodany artykuł ma też inne zastosowanie. Jeżeli grupa ma 100 blogów, nie jest dobrze dodać do nich wszystkich jednego artykułu. Można by było dodać jeden artykuł do blogów 1-50 i drugi artykuł do blogów 51-100. Troszkę szkoda, że skrypt obsługuje spinning 3-poziomowy. Najlepiej gdyby obsługiwał nieskończone zagnieżdżenie, aczkolwiek zagnieżdżenie 5-poziomowe byłoby wystarczające praktycznie dla wszystkich. Chodzi po prostu o to aby podczas pisania artykułu nie zastanawiać się czy nie przekroczyliśmy dozwolonego poziomu zagnieżdżenia.

blizzarder - dzięki za propozycje. Każda na wagę złota. Ale z wyborem blogów narazie się wstrzymam. A co do synonimów, to jeszcze dzisiaj postaram się wprowadzić opcję z zagnieżdżeniem "nieskończonym".

Jak dodawanie opcji bedzie szlo w tym tempie to mamy powazny produkt na rynku, ktory zasluguje na powazna cene ;) Takze zalecam kupowac w promocyjnej cenie i wspierac autora w rozwoju narzedzia ;)

Dosc wazne usprawnienie, musi byc export do CSV dodanych wpisow ;) Najlepiej w opsji exportuj URLe i wtedy export do txt linia pod linia lub export do CSV i wtedy cala tabela. To jest niezbedne do zarzadzania wpisami. Te same ustawienia powinien miec zarowno admin jak i user.

search_auditor_500x80_bf.png

Tak, już ktoś mi o tym wspomniał dzisiaj i za chwilę to będzie.

Właśnie dodaje:

1. Podgląd artykułu przed dodaniem

2. Opcja ustawienia limitu dziennego dla użytkownika (np. 2 wpisy/dzień)

3. Grupy blogów

4. Eksport do .txt dodanch wpisów (URLi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności