Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do wersji 3.0

1. Wpisy premium dla WordPressel (dla WordKatalog już są)

2. Zdalna instalacja WordPressa przez panel. Podajemy adres domeny dla bloga, hasło, login dla administratora oraz dane FTP i dane do bazy danych - skrypt instaluje i konfiguruje WordPressa wedle naszych ustaleń.

3. Opcja opisana przez Paweł Sokołowski - Eline - Naliczanie punktacji dla strony w oparciu o PR, Index.

4. Definiowanie kosztu dodania wpisów do danej grupy.

5. Definiowanie ilości potrzebnych tekstów dla danej grupy.

Od dzisiaj funkcjonuje forum, na którym będę częściej niż tutaj. W związku z tym, celem lepszego kontaktu, szybkiej pomocy, jak i dodawania ciekawych propozycji, rozwiązywania problemów zapraszam na FORUM WORDPRESSEL.

Dla nowych użytkowników, po zalogowaniu dostępny kod: KOD NA FORUM

Dyskusja na temat WordPressel - DYSKUSJA WORDPRESSEL

Lista propozycji i funkcji - LISTA PROPOZYCJI

Aktualności wtyczki - AKTUALNOŚCI

Zachęcam do rejestracji i udzielania się na forum.

przypisanie czy precle z danej grupy maja być pokazywane czy nie i przy sprawdzaniu adresów podział na grupy

Chodzi o ujawnianie adresów blogów? Jest taka funkcja w ustawieniach możesz zaznaczyć czy user widzi URL przed dodaniem czy dopiero razem z raportem po dodaniu wpisów.

Czylli mamy 2 grupy

• Grupa standard
  • Grupa premium

Przy dodawaniu grupy zaznaczamy opcję

• Widoczna
  • Ukryta

Użytkownik, który wejdzie w listę blogów widzi tylko listę blogów z grupy standard. Lista blogów z grupy premium będzie dostępna z raportem, o to chodzi tak ?

Uruchomiłem również stronę, do szybkiej pomocy - help desk - pytania, problemy można tutaj otwierać sprawy i będzie po prostu szybciej i wygodniej https://www.pomoc.resweb.pl/

Chyba dobrze, że "chce dobrze". Nie mogę pracować nad tą jedną wtyczką 24 na dobe, siedem dni w tygodniu, ale się staram. A pomoc.resweb.pl czy forum.resweb.pl z pewnością ułatwi sprawę :) Czasem martwią mnie telefony o 23, w sobotni wieczór, kiedy to wiadomo co większość z nas robi :P

Zachęcam do rejestracji na forum.resweb.pl i tam udzielania się na temat wtyczki ;) Będę zamieszczał tam najświeższe informacje co do rozwoju, propozycji itd.

W planach mam wporowadzenie do LINKWordPressel obsługi innych skryptów z xml rpc. Może macie jakieś propozycje? Zachęcam do udzielania na forum.resweb.pl.

Wersja 3.0 będzie dostępna w ciągu 10 dni z kilkoma fajnymi dodatkami, po wydaniu wersji 3.0 cena wzrośnie ze 179zł do 239zł.

ile aktualnie kosztuje wtyczka? :P bo w 1 poście jest 99zł a na stronie 179zł

edit: przepraszam, przeczytałem "od" a nie "do" :) , czyli aktualna cena to 179zł tak ?

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności