Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czołem

Nie polecam korzystania z pomocy helpdesk resweb, bo niestety ale kolega resweb delikatnie mówiąć ma olewczy stosunek.

Jeżeli macie uwagi piszcie na forum pio przynajmiej będzie pewność że dana sprawa będzie wyjaśniona lub poprawiona.

Zauważyłem błąd przy dodawaniu blogów przy odświeżeniu strony blogi się dublują i jest ich dwa razy więcej, resweb obiecał że poprawi to nawet próbował wmówić że ta poprawka już jest ale niestety jej nie ma.

Co do blogów które zakupiłem u kolegi też ma ciekawą teorie że wordpress po niecałych 2 tygodniach nieużywania blokuje je - Tu na prawdę gratuluję Ci tej myśli.

Na koniec temat który był pisany został usunięty z hepl desk i nie dostałem najistotniejszej odpowiedzi na temat dodawania przez crona prawdpodobnie mój błąd ale to jeszcze przetestuje i napisze.

Napisze na pio jakie błędy spotkałem zrobię listę mam nadzieję że je poprawisz wtedy użytkowanie tej wtyczki może być naprawdę fajne .

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Czołem

Nie polecam korzystania z pomocy helpdesk resweb, bo niestety ale kolega resweb delikatnie mówiąć ma olewczy stosunek.

Olewczy stosunek? A jaki masz powód, by tak twierdzić? Udzielam Ci i nie tylko odpowiedzi w ciągu paru minut po zadaniu pytania. To jest olewczy stosunek?

Jeżeli macie uwagi piszcie na forum pio przynajmiej będzie pewność że dana sprawa będzie wyjaśniona lub poprawiona.

Czy tu, czy na help desk - to co użytkownik zgłosi, rozwiązuje

Zauważyłem błąd przy dodawaniu blogów przy odświeżeniu strony blogi się dublują i jest ich dwa razy więcej, resweb obiecał że poprawi to nawet próbował wmówić że ta poprawka już jest ale niestety jej nie ma.

Zauważyłeś błąd, chyba tydzień temu - chwilę później była aktualizacja. Działa, działa. Zresztą sam pisałeś, że działa. Więc nie rozumiem Twojego problemu?

Co do blogów które zakupiłem u kolegi też ma ciekawą teorie że wordpress po niecałych 2 tygodniach nieużywania blokuje je - Tu na prawdę gratuluję Ci tej myśli.

Nie jestem administratorem wordpress.com i pisało, że blog został zablokowany - z powodu nie używania.

Na koniec temat który był pisany został usunięty z hepl desk i nie dostałem najistotniejszej odpowiedzi na temat dodawania przez crona prawdpodobnie mój błąd ale to jeszcze przetestuje i napisze.

Nie usunięty, a pisałeś 50 wiadomości na 1 temat, gdyż nie mogłeś opisać zwięźle w 1 wpisie. Udzieliłem odpowiedzi, działało, to też zamknąłem ticket.

Napisze na pio jakie błędy spotkałem zrobię listę mam nadzieję że je poprawisz wtedy użytkowanie tej wtyczki może być naprawdę fajne .

Z miłą chęcią wysłucham.

Odniosę się tylko do dwóch twoich wypowiedzi może trzech :

Po pierwsze ilość wiadomości wynikała z tego że nie do końca było wiadome co jest powodem błędu w rezultacie sam nie do konca wiedziałeś, zresztą jak bym wiedział co jest przyczyną to proste żebym nie pisał

Odświeżanie nie działa poprawnie sprawdź sobie blogi się dublują w wordpresell i wordkatalog. Może coś skopałeś z tą aktualizacją.

"Nie jestem administratorem wordpress.com i pisało, że blog został zablokowany - z powodu nie używania."

Zacytowałeś tylko dwa słowa z tego co tam było napisane więc to nie jest przyczyna blokady blogów

Najgorsze było to że jak napisałeś prawdopodobną przyczynę błędu to skasowałeś posta i nie było możliwości odczytania go. Dlatego też jak dla mnie pisanie na pio a nie na helpdesk u ciebie daje pewność że problem będzie rozwiązany. Chyba nie masz mi tego za złe?

Nie ma sensu dyskutować chyba nam dwóm chodzi tylko oto żeby wszystko działało poprawnie.

Więc nie ma co bić piany

Sprawdź odświeżanie strony bo błąd cały czas jest

pozdr

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Kiedy wciskasz przycisk dodaj blog x 5 to nie możesz się dziwić, że blogi się dublują :)

Nie mam absolutnie za złe tego czy piszesz tu czy na help desku, czy emailu. Jestem więc czytam, analizuje, radzę.

Racja, tylko, że to Ty uważasz (tak wczoraj pisałeś), że postraszysz mnie tym, że tu napiszesz jaki to ja nie jestem - jeszcze jak by to prawda była.

Po to jest help desk, żeby pisać. Tam dostaje info odrazu i odrazu też pomagam.

Wieczorem będzie aktualizacja z opcją grupowania dodanych wpisów i innymi.

Na jutro przewidziania jest aktualizacja:

+ Statystyki PR, BL, SITE (+proxy i sprawdzanie proxy)

+ Shortcode (np. lista blogów)

+ Autoinstalator WordPress

Wersja 3.0

Obsługa GetsimpleCMS

Od teraz WordPressel to nie tylko obsługa WordPressów, ale również GetsimpleCMS.

Instrukcja:

1. Pobieramy paczkę GetsimpleCMS z oficjalnej strony: GetSimpleCMS.
  2. Pobieramy plugin GS blog dzięki któremu możemy stworzyć bloga z kategoriami itd. na GetSimpleCMS.
  3. Instalujemy GetSimpleCMS wraz z pluginem (aktywujemy go w panelu)
  4. Aktywujemy API - potrzebny nam będzie wygenerowany klucz do łączenia się
  5. Wgrywamy do głównego folderu plik /getsimplecms.php - pobieramy stąd: Pobierz plik do API (należy go rozpakować do postaci getsimplecms.php)
  6. We wtyczce WordPressel -> Blogi GetsimpleCMS dodajemy adres url bloga oraz api w postaci https://www.blog.pl#GDFGVDFRF

Od teraz wpisy w naszej wtyczce będą wędrować do WordPressów jak i GetSimpleCMS jakie podłączymy.

Blogi-GetsimpleCMS-%E2%80%B9-Dziennikarstwo-Obywatelskie-porady-na-r%C3%B3%C5%BCne-tematy-%E2%80%94-WordPress.png

Auto instalator WordPress

Nowa funkcja pozwala instalować WordPressy do samego końca wprost z panelu.

1. Tworzymy plik instalacyjny jednym kliknięciem - wszystko zostanie automatycznie wygenerowane.

2. Dodajemy do instalacji zadania:

Auto-WP-%E2%80%B9-Dziennikarstwo-Obywatelskie-porady-na-r%C3%B3%C5%BCne-tematy-%E2%80%94-WordPress.png

3. Rozpoczynamy instalację i otrzymujemy listę gotowych WordPressów

Auto-WP-2%E2%80%B9-Dziennikarstwo-Obywatelskie-porady-na-r%C3%B3%C5%BCne-tematy-%E2%80%94-WordPress.png

Statystyki PageRank, Backlink Majesticseo, Google site

Po aktualizacji należy odwiedzić stronę: www.domena.pl/wp-content/plugins/wordpressel/statystyki.php - celem zaktualizowania statystyk jak i bazy danych.

Obsługa shortcode

Teraz, tworząc stronę z ofertą możesz wykorzystać shortcode.

[wordpress-list] - wyświetla listę WordPressów dodanych do WordPressel razem z parametrami.

Lista-WordPress-Dziennikarstwo-Obywatelskie-porady-na-r%C3%B3%C5%BCne-tematy.png

[getsimplecms-list] - wyświetla listę GetsimpleCMS dodanych do WordPressel razem z parametrami.

Lista-GetSimpleCMS-Dziennikarstwo-Obywatelskie-porady-na-r%C3%B3%C5%BCne-tematy.png

[wymagania] - wyświetla listę wymagań w projekcie

Wymagania-Dziennikarstwo-Obywatelskie-porady-na-r%C3%B3%C5%BCne-tematy.png

A w związku z pojawieniem się wersji 3.0 oferuję 30% rabat na zakup WordPressel, obowiązujący dzisiaj.

Aktualna cena do 23.03.2013 tj. jutro wynosi zatem 125zł. Od jutra cena w związku z wersją 3.0 wynosić będzie 200zł.

W kolejnej aktualizacji przewidziany jest auto instalator dla getsimplecms, a także obsługa katalogów na getsimplecms.

Przy próbie dodania bloga na getsimplecms pojawia mi się komunikat:

Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /home/aaa/domains/adres.pl/public_html/wp-content/plugins/wordpressel/wordpressel-admin.php on line 724

no i nie dodaje

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności