Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. teraz zaktualizowałem statystyki i mam kolejne schody...

Robię dodaj wpis, uzupełniam wszystkie pola i po kliknięciu "Zapisz do moderacji" mam komunikat: Proszę wprowadzić tytuł wpisu.

Pole "Tytuł wpisu: (z synonimami)" jest wypełnione.

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdź jaki limit sobie ustaliłeś w ustawieniach na min. długość tytuł i wprowadź conajmniej taką długość.

Niebawem pojawi się dodatek w formie automatycznej rejestracji na kilku platformach blogowych web 2.0 z opcją prostego eksportu do WordPressel - jako blogi czy też jako blogi do podlinkowania.

W związku z powyższym od dnia 28.03.2013 cena wtyczki będzie wynosić już 200zł netto.

Dodałem opcję zapisywania logów z działania wtyczki - dzieki czemu mamy podgląd do tego co się dzieje, a jeśli się dzieje źle to dlaczego i gdzie się tak dzieje.

Ponadto nieco zmodyfikowany został skrypt dodawania wpisów. Teraz uniknąć można duplikatów itd. A o wszystkim zostaniemy poinformowani.

Aktualizacja 3.1

- Zmienił się nieco edytor wizualny - chyba dużo przyjemniejszy

- Od teraz dodane zostały logi - /logi.txt

- Formę zmienił nieco skrypt dodający wpisy, co pozwoliło wykluczyć w 100% duplikowanie wpisów, błędy z nie dodaniem itd.

- Losowe obrazki - od tego jeśli zaznaczymy taką opcję w panelu ustawień, obrazki do KAŻDEGO wpisu będą losowane z folderu /obrazki - wystarczy wgrać tam obrazki

- Host emaila - od teraz formę swą też zmieniły emaile - inna treść, a także inny nagłówek nadawcy wiadomości admin@adresprecla.pl

- Dodana opcja podglądu/generowania linków do wpisów dodanych do WordKatalog

- Poprawione statystyki stron (jeśli otrzymasz błąd podczas aktualizacji - oznacza, że IP Twojego serwera chwilowo zostalo "zbanowane" za zbyt dużą ilość zapytać w majesticseo - niedługo dodam proxy

- Shortcody - poprawione

Wg mnie przydało by się wprowadzenie:

- Zakresów minimalnej i maksymalnej długości tytułu, ale jako tekstu wynikowego tj. po wylosowaniu synonimów

- Minimalnej długości teksu, ale również już po wygenerowaniu artykułu

- Wprowadzenie synonimów dla tagów i możliwość ustawienia ich minimalnej i maksymalnej ilość

- Przydała by się też możliwość podmiany/edytowania/usuwania linków w już opublikowanych artykułach. Wiadomo, że po jakimś czasie niektóre pozycjonowane strony wypadną i przydało by się za jakiś czas mieć możliwość szybkiego wykorzystania już opublikowanych artykułów.

- Czy jest możliwość usuwania/ustawienia szybkości usuwania opublikowanych artykułów? Albo i też od razu całych projektów?

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

- Zakresów minimalnej i maksymalnej długości tytułu, ale jako tekstu wynikowego tj. po wylosowaniu synonimów - OK

- Minimalnej długości teksu, ale również już po wygenerowaniu artykułu - OK

- Wprowadzenie synonimów dla tagów i możliwość ustawienia ich minimalnej i maksymalnej ilość - OK

- Przydała by się też możliwość podmiany/edytowania/usuwania linków w już opublikowanych artykułach. Wiadomo, że po jakimś czasie niektóre pozycjonowane strony wypadną i przydało by się za jakiś czas mieć możliwość szybkiego wykorzystania już opublikowanych artykułów.

Jak byś to widział? Usuwanie ręczne, czy jakiś automat? Jeśli automat to czego miałby szukać ?

W sumie mógłbym pomyśleć nad stworzeniem robota, który będzie odwiedział strony w naszych preclach i sprawdzał czy są aktywne (te linki w tekście) jeśli nie to doda info do bazy, a ty będziesz miał podgląd np.

Ilość wpisów na blogu xxx.pl z niekatywnymi linkami: 30 Akcja: Usuń linki | Edytuj Teksty

- Czy jest możliwość usuwania/ustawienia szybkości usuwania opublikowanych artykułów? Albo i też od razu całych projektów?

Jest opcja ustawienia co jaki czas jest publikowany projekt. Przy dodawaniu. Np. co 1 godzinę - wtedy wpis dodawany jest co godzinę.

Co do podmiany linków - niekoniecznie linki muszą być niedziałające. Nieraz mamy klienta który po prostu rezygnuje z pozycjonowania i wtedy po prostu chcemy ściągnąć linki do niego z naszego zaplecza.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ok więc robot może mieć dwie opcję:

a/ nie aktywne - wtedy sprawdza nie aktywne linki

b/ wpisujesz adres url strony/domeny, którą chcesz zdjąć

Miałem okazję testować wtyczkę przez dwa dni - niestety, moje wrażenia nie są pozytywne. Szczerze mówiąc jeszcze przy żadnej nie musiałem się tak nie męczyć - wtyczka ma dodawać automatycznie, a tymczasem... no cóż.

Od razu po zainstalowaniu spotkałem się z szeregiem błędów (teraz, po tym jak odpuściłem, są one łatane zdaje się). Musiałem spędzić półtorej dnia na pomocy technicznej, by cokolwiek dało się dodać bez duplikatów / wywalania szeregu błędów. Plusem jest zdecydowanie pomoc autora, gdyż ten był dostępny niemal cały czas i widać było, że w jakiś sposób starał się pomóc.

Największą wadą wtyczki jest nieczytelność panelu admina. Bez spojrzenia na PiO nie wiedziałbym, w jaki sposób masowo dodawać blogi (nie jest to nigdzie wyjaśnione) i korzystać z innych funkcji. Autor wyraźnie skupia się na tempie dodawania nowych funkcjonalności, aniżeli nad działaniem tych podstawowych. Rozczarował mnie brak możlwiości wyłączenia poszczególnych modułów w menu admina (jest ich mnóstwo), jak również mnożenie się błędów php / Internal server error (według autora to wina serwera, po zainstalowaniu WuPressa nie mam z tym żadnych problemów). Ogólnie w wersji wtyczki, którą dostałem, nie byłem w stanie nawet nic dodać (jakiś błąd w zapytaniu, czy coś w tym stylu, który musiał być naprawiony przez autora) - przez to poczułem się oszukany, dostając niemal półprodukt. Moderacja wpisów nie działała, dodawane wpisy były widoczne w różnych miejscach w panelu, a statystyki pokazywały różne liczby na różnych podstronach.

Ogólnie rzecz biorąc wrażenia po dwóch dniach obcowania ze skryptem mam negatywne, aż od razu przeszedłem do konkurencji :) Szerszą opinię napiszę być może wkrótce, na ocenimy (link -> stopka), gdy już będę mógł porównać wtyczkę z WuPressem, którego właśnie zakupiłem, a którego autor na pomocy serdecznie odradzał i dobitnie krytykował :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Bold, no cóż każdy ma prawo do oceny itd. nie neguje tego co powiedziałeś. Zawsze są klienci zadowoleni i nie, takie życie.

Wiadomo też, że jak się pisze to tylko negatywnie, bo jak jest OK, to mało komu chce się to napisać. Ale oczywiście wszelakie błędy jakie się pojawiają są natychmiast poprawiane. Odpowiadam na wszelakie pytania, zapytania, tickety, więc z mojej strony wszystko jest w porządku.

Racja, skoro nie odpowiada Ci ilość funkcji, możesz przejść na wuPress, gdzie ich nie ma. No cóż, każdy wybiera to co mu potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności