Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, mogę więc zrobić tak:

cron bierze z bazy wpisy z listy w kolejce -> nie ma mozliwości dodania -> zaznacza wpis jako nieudany i dalej nie próbuje -> ty w specjalnej zakładce masz info dlaczego nie dodano + przycisk ponów.

Może tak być ?

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok ale , po tym jak zostanie oznaczony jako nieudany, projekt przechodzi do nastepnego adresu z lity czy zostaje calkowicie wstrzymany tak jak bylo wczesniej i trzeba ponownie wchodzic do moderacji wpisu i dawac od nowa zeby dodawalo ? to niej jest w sumie niewiadomo ile klikania ale w tym wypadku ten sam wpis zostaje ponownie dodawany do tych samych blogów

Po tym jak zostanie oznaczony jako nie udany -> przechodzi do kolejnego z listy, a ten zostawia w spokoju do czasu, aż właściciel coś z tym nie zrobi - a jak nic nie zrobi to będzie po prostu oznaczony jako nie udany i tyle.

Ok, zatem tak zrobię. Być może na dzisiaj, ale aktualnie pracuje nad updatem z kilkoma funkcjami, więc jeśli nie dzisiaj to na pewno poniedziałek razem z całą resztą.

Panowie i Panie mały update. Co w nim?

Wersja: 3.9

Opcja publikacji wpisów podzielona na 2 typu:

• XMLRPC
  • CURL

Blogi-i-Grupy-%E2%80%B9-Dziennikarstwo-Obywatelskie-porady-na-r%C3%B3%C5%BCne-tematy-%E2%80%94-WordPress.png

Co to daje?

Dzięki temu mamy nową funkcję w WordPressel. Jaką? Możemy stworzyć grupę np. "PUBLICZNE", dodać do niej powiedzmy 500 publicznych WordPressów (Wystarczy nam login i hasło do takich blogów, i oczywiście url), zaznaczyć opcję typ - CURL i możemy publikować w takich preclach publicznych. A jak wiadomo w sieci jest ich wiele, więc jest w czym wybierać.

Kolejna funkcja tej zmiany to: możliwość dodawania wpisów, jeśli nie mamy możliwości włączenia XMLRPC na WordPressie, wtedy analogicznie jak wyżej ustawiamy typ - CURL i wpisy będą dodawane nie przez XMLRPC a przez CURL.

Blogi-i-Grupy-%E2%80%B97.png

W kolejnej aktualizacji, czyli do wersji 4.0 jest przewidziane sporo nowych rzeczy. Między innymi:

• robot szukający nie aktywnych linków we wpisach
  • zarzadzanie widgetami
  • miniSWL
  • mozliwość dodawania komentarzy - automatem (na publicznych blogach - celem podlinkowania)

A także główną zmianą jest to, że AddPress i WordPressel stanie się jednym, potężnym narzędziem. Nazwa pozostanie "WordPressel". Wszyscy posiadacze WordPressel czy AddPress będą mieli bezpłatny upgrade - nie trzeba nic za to płacić. Od tego czasu zatem będzie jedna, potężna wtyczka, dzięki której wszystko zrobimy w jednym miejscu z dość dużą mocą :)

Cena od poniedziałku w związku z tak dużą zmianą, upgrade będzie wynosić 369zł brutto.

Uwaga! Podczas dzisiejszego update - po zaktualizowaniu wtyczki proszę odwiedzić adres www.twojadomena.pl/wp-content/plugins/wordpressel/update.php. Wymagane w celu zaktualizowania struktury bazy danych. Po odwiedzieniu otrzymamy stosowny komunikat, a plik automatycznie zostanie usunięty i wtedy będziemy mogli już bez żadnych przeszkód korzystać z najnowszego udogodnienia.

Dla posiadaczy WordPressel przygotowałem listę 25 (póki co) darmowych pressel page - publicznych. Założone jest już konto i login i z chęcią się podzielę skromną listą pod warunkiem a) nie będziemy spamować za dużo :)B) hasła pozostaną nie zmienione - tak byśmy wszyscy mogli skorzystać.

Zainteresowanych zapraszam na biuro@resweb.pl. Lista w formacie login#haslo#url gotowa do wrzucenia do WordPressel.

Po raz kolejny przy próbie dostałem komunikat "Wtyczka nie została zaaktualizowana" (albo coś prawie tak brzmiące).

I info o aktualizacji zniknęło. (w stopce nie mam info o nr wersji wtyczki czyli raczej nie mam najnowszej).

Dodatkowo przy próbie: /wp-content/plugins/wordpressel/update.php mam:

The requested URL /wp-content/plugins/wordpressel/update.php was not found on this server.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A myślałeś o innych cms-ach? Drupal, Joomla i pewnie jeszcze kilka by się znalazło, teraz już niekoniecznie z xml-rpc.

Brakuje mi jednej przydatnej funkcji - gdzieś w panelu przydałby się link do ściągnięcia aktualnej wersji wtyczki.

Dodano po namyśle:

Dla posiadaczy WordPressel przygotowałem listę 25 (póki co) darmowych pressel page - publicznych. Założone jest już konto i login i z chęcią się podzielę skromną listą pod warunkiem a) nie będziemy spamować za dużo :)B) hasła pozostaną nie zmienione - tak byśmy wszyscy mogli skorzystać.

Zainteresowanych zapraszam na biuro@resweb.pl. Lista w formacie login#haslo#url gotowa do wrzucenia do WordPressel.

to ja poproszę - wiem że kojarzysz mail, bo lista platform blogowych trafiła (dziękować) - a na przyszłość - może przy aktualizacji wrzucaj takie listy w formie oddzielnej grupy np. publiczna?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ptaq - napisz mi proszę na biuro@resweb.pl emaila z url, login, hasło do wp to zerknę. Być może połączenie z moim serwerem z Twojego jest zablokowane - sprawdzę i coś poradzimy.

pyzdera - jest wordpress, getsimplecms - w poniedziałek będzie seokatalog, sinooke, processwire. Drupal, joomla - jak najbardziej, ale to już w kolejnej aktualizacji jak już. Możecie podać jakieś cmsy, które warto dodać - a dodam bez problemu. Być może też dodam web-news.

Link do ściągnięcia aktualnej wersji wtyczki - przy kolejnej aktualizacji dodam taki link w stopce + info o wersji.

Co do listy - nie chce wrzucać jej wszystkim, bo nie każdy może je chcieć - wiadomo. Jak ktoś będzie chciał to zawsze może napisać, a ja podeślę.

:)

Można rozszerzyć dodawanie obrazków z wybranego folderu? Teraz trzeba za każdym razem wgrywać to co się chce dodać do jednego folderu o nazwie obrazki, dobrą opcja byłoby pole przy danym projekcie gdzie bedzie mozna wpisac nazwe folderu z ktorego ma pobierac losowe obrazki

Mam kilka paczek tematycznych, jak chce dodac projekt zwiazany np. z meblami to wybieram zeby pobieralo mi obrazki z folderu "meble", chce cos innego wybieram cos innego, teraz zeby tak zrobic musze usuwac jedne obrazki i wgrywac inne do tego samego folderu.

Ok to dodam tak na jutro razem z aktualizacją.

Również przypominam, że jutro aktualizacja i cena w górę, bo dojdzie wiele nowych rzeczy.

Dla zainteresowanych - lista precli liczy już ponad 100. Proszę pisać na biuro@resweb.pl to podeślę zainteresowanym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności