Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Jak znajdzie się jakaś grupa chętnych, większa grupa na szablony snews, pikocms i do innych cmsów - mogę zrobić automat do tego celu, za dodatkową symboliczną opłatą. Myslę, że zasada działania była by taka, mamy xxx spakowanych .zip szablonów html -> przechodzą przez automat i otrzymujemy szablony dostosowane do danego cms'a.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakby jednego brakowało do tej grupy to ja również poproszę.

Może też od razu podaj tą dodatkową opłatę, żeby się nie okazało, iż nie dla każdego będzie ona symboliczna ;P

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

No tak, jej wysokość zależała by od ilości chętnych ;) Ale 10zł to chyba dla każdego chętnego będzie "symboliczna" opłata. :)

Aktualizacja

PikoCMS gotowy.

Wszystko dodajemy i ustawiamy analogicznie jak w przypadku innych skryptów, szczególnie GetsimpleCMS. Mamy nowe zakładki PikoCMS, PikoCMS lista oraz PikoCMS dodaj.

AddPress-%E2%80%B9-AddPress-V2-%E2%80%94-WordPress.png

PikoCMS podobnie jak GetSimpleCMS ma plik do api -> api.php.

Spakowany cms Piko oraz ten plik już gotowe wszystko można pobrać stąd PikoCMS -> pobrać -> rozpakować i korzystać.

Ważne - w pliku api.php (PikoCMS) należy edytować zmieną $klucz - i przypisać jakiś klucz z jakiego będziemy korzystać. Standardowo jest to 'resweb', ale dla bezpieczeństwa proszę to zmienić.

Przy dodawaniu do wtyczki takich pikocms podajemy własnie url + ten klucz.

PikoCMS-dodaj-%E2%80%B9-AddPress-V2-%E2%80%94-WordPress.png

Proszę wyłączyć i włączyć wtyczkę, aby utworzyła się tabela w bazie dla PikoCMS.

Cron dla piko cms ustawiamy analogicznie jak pozostałe co minutę: wp-content/plugins/ADDPRESS/cron/piko.php

I to wszystko. Po tych czynnościach możemy dodawać nowe projekty do grup z PikoCMS.

Kurde fajny soft. Mam oczywiście. Rozwija się jak tarlala, ale ja nie nadążam za tym rozwijaniem się softu, bo mi nadal nie działa jak należy. Może coś źle mam ustawione. Ale wg instrukcji wszystko jest. Sprawdzałęm już kilak razy i na różnych hostach i vps.

Pozatym chylę czoła koledze co robi ten sofcik. założenia jego są naprawdę zaje....ste i bije na głowę softy obecne z tej dziedziny (przedewszystkim ceną!!! ) .

Wtyczka rewelacja. Jej rozwój także. Jeśli o mnie chodzi kontakt z autorem bez zastrzeżeń - piszę o problemie, po kilku minutach jest już po problemie. Ale to co Ci resweb pisałem kiedyś w mailu, przydałaby się jakaś dokumentacja, aktualizowana wraz z aktualizacjami wtyczki.

Ja korzystam z iswift i nie ma problemów. Hekko, jupe tam też korzstam i też nie ma żadnych problemów.

Niebawem aktualizacja z kilkoma drobnymi modyfikacjami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności