Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trzeba było by napisać API do easydir?

Chodzi Ci o to, by to easydir podpiętych do wtyczki można było dodawać wpisy tylko przez wtyczkę? Nie ma problemu. Zresztą, easydir według mnie to fajny skrypt i z chęcią go mogę dodać na takiej zasadzie jak napisałem.

bori79 - obecnie nie ma takiej opcji, aby sam pobierał kategorie/podkategorie, ale nic nie stoi na przeszkodzie by dodać taką funkcję w niedługim czasie.

Jak już wiesz w moich katalogach wystąpił błąd. Podejrzewam, że przez spacje na końcu podkategorii, które nie są uwzględniane w addpress.

https://www.gadzetnet.pl/eks_kategorie.xml

ihttps://files.tinypic.pl/i/00382/qiypv2mm4d60.png

Jakie jest rozwiązanie?

Jam jest Zbygniew.

Opcja usuwania/edycji projektów już została ustalona i będzie przy aktualizacji :)

Opcja automatycznej synonimizacji - nie wydaje mi się rozsądną funkcją - taki automat nie do końca sprawi, że tekst będzie merytorycznie OK, a przecież osobom z tą wtyczką chodzi o to, by teksty były merytorycznie ok :)

Zbigniew - niestety we wtyczce nie możesz dodać kategorii/podkategorii ze spacją. Dlatego najlepszym i najprostszym rozwiązaniem jest usunięcie tych spacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności