Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Edycja - będzie jak najbardziej.

Sprawdzanie XML-RPC - dodam.

Lista kodów - dodam

A zatem lista:

1. Edytor podczas dodawania wpisu.

2. Edycja dodanych do blogów wpisów.

3. Sprawdzenie dodawanego blogu pod kątem XML-RPC - czy działa.

4. Lista wygenerowanych kodów aktywnych.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jest cena promocyjna.. a tu proszę, promocja promocji........... chyba mam deja vu... ale podobnie odbywało się to w tamtym roku z jednym nowym użytkownikiem na forum co sprzedawał skrypt katalogu stron... i wiemy jak to się skończyło. Teraz widzę, że ogłoszenia też co chwilę:) obym się mylił.. :)

jakieś dane sprzedawcy? firma? faktura/rachunek ?

Promocja promocji? Cena zwykła to 99zł, przy zakupie 20 osób cena niższa o 32% czy to coś złego ?

Proszę spojrzeć na skrypt, funkcjonalności i samemu sobie odpowiedzieć czy cena jest odpowiednia. Każdy prowadzi własną politykę reklamy, własny sposób sprzedaży i na własny sposób zdobywa klienta. Czy mu się to kalkuluje czy też nie to już jego sprawa.

Zainteresowanym również udostępniam demo, proszę pisać na emaila.

Jeszcze dzisiaj dodam edytor, listę kodów, oraz postaram się zrobić edycję dodanych wpisów.

jest cena promocyjna.. a tu proszę, promocja promocji........... chyba mam deja vu... ale podobnie odbywało się to w tamtym roku z jednym nowym użytkownikiem na forum co sprzedawał skrypt katalogu stron... i wiemy jak to się skończyło. Teraz widzę, że ogłoszenia też co chwilę :) obym się mylił.. :)

jakieś dane sprzedawcy? firma? faktura/rachunek ?

Nic o twórcy tej wtyczki nie jest wiadomo. Strona zarejestrowana w styczniu.

CZy to nie jest ta sama osoba, która catkatalog oferowała?

Cena 99zł to cena od początku istnienia wtyczki, a w związku z licznymi, nowymi funkcjonalnościami naturalna kolej rzeczy, że cena wzrasta z czasem.

Faktury VAT nie wystawiam, nie prowadzę działalności gospodarczej.

Łukasz Jóźwik to moje dane.

StrefaPC - domena zarejestrowana w styczniu, a to sprawia, że staje się jakimś podejrzanym osobnikiem?

właśnie o tym piszę SrefaPC:) ten sam styl jeśli chodzi o "politykę reklamy" .

No ale to oczywiście nie przekreśla sprzedającego bo może skrypt będzie dobry, tylko żeby nie było tak, że przyjdzie nowy wp czy coś w tym stylu, co rozwali wtyczkę i będzie potrzeba uaktualnienia a twórca zniknie jak w przypadku catkatalogu.

moskit, nie jestem Twórcą katalogu. Stworzyłem wtyczkę do wordpressa.

Wtyczka Wordpress działać będzie na obecnej wersji Wordpressa jak i każdej kolejnej, jak już wspominałem wszystkie aktualizacje są bezpłatne.

Popatrzcie ile jeden gość bałaganu spowodował i jaką nieufność wzbudził. Ja też mam tu takie właśnie podejrzenia. Miejmy nadzieję, że niesłuszne. Łukaszu nie obrażaj się, ale po prostu kojarzysz się z bardzo tępionym tu gościem. Spraw, aby się to szybko zmieniło ;-)

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności