Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd można pobrać aktualną wersje wtyczki? Bo u mnie tak jak dawniej - aktualizacja automatycznie się nie odbywa... było coś kiedyś mówione o jakimś panelu wtyczki gdzie można by było ją zawsze pobrać, jest coś takiego ?

Edit: Już dostałem info - zawsze aktualna wersja jest dostępna tu: www.resweb.pl/aktualizacja/ADDPRESS.zip

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, d4b, miałem dodać w tej aktualizacji, ale jakoś wyleciało. W tym tygodniu będzie jeszcze aktualizacja to też dodam :)

Hm, to będzie czasochłone, ale ma świadomość, że to potrzebne to też wprowadzę. Ale do kolejnej aktualizacji - póki co dodatkowych opcji nie dodam :) Bo to zajmie sporo czasu, a też inne rzeczy trzeba dodać, zmienić :)

nie wiem jak was ale mnie do wk...a doprowadza brak jakichkolwiek komunikatów o błędach

a szczytem jest jak puszcza wpis z moderacji, nie ma go w harmonogramie :/ i nei wiadomo dla czego a na liście pokazuję realizację 0 z iluś tam

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

bori79 - wszystko jest ok z wtyczką. A wszelakie info masz w pliku logi.txt.

Podeslij mi na pw albo emaila biuro@resweb.pl url, login i hasło to zerknę co tam masz nie tak. :)

Przecież ja nie napisałem że nie działa. Napisałem że nie wyświetla mi komunikatów o błędzie i nie wiem dlaczego czegoś nie robi.

Prosty przykład z brzegu.

Zainstalowałem wtyczkę na nowej stronie a że jakiś czas temu konfigurowałem to część zapomniałem.

Definiuję sobie grupy, koszty, dodaję precle, ustawiam wymagania co do wpisów do precli. Daję dodaj, zapisuje do moderacji. Wszystko super. W moderacji zwalniam wpis i klops. Nie ma go w harmonogramie i nie wiem czemu.

Rozwiązanie problemu:

dopiero w tej drugiej niższej konfiguracji, wręcz ukrytej muszę wpisać przy dodawaniu precli "tak"

To akurat pierwszy z brzegu teraz co znalazłem.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Tzn., tak musisz włączyć dodawanie do poszególnych skryptów.

Bori jak i inni - najlepiej i naprościej będzie jak po prostu przygotuje jak najszybciej dobry FAQ/Instrukcję konfiguracji - i mniej pracy dla mnie w przyszłości i mniej nerwów dla was :)

Po kilku tygodniach przerwy ponownie przysiadłem do testów (tym razem już tej nowej wersji) i... klapa.

Pomijając brak dokumentacji (jakaś tam szczątkowa w pdf jest ale zupełnie nie pokrywa się z tym co jest w panelu) jest kiepsko.

Nie działają płatności przez dotpay.pl (innych już nawet nie chciałem sprawdzać). Kasa jak najbardziej znika z konta i leci na konto "sprzedawcy" jednak punkty nie są dopisywane. Podobnie dzieje się w trybie testowym dotpay.pl

Statystyki stron, a raczej proxy - tutaj dzieją się cuda. Nawet sprawdzanie IP onetu czy google jest oznaczane jako działające proxy. Sprawdzanie prywatnych proxy (bez podania hasła) też przechodzi pozytywnie.

Fora internetowe - kompletnie nie mam pojęcia do czego to ma służyć ale długo tym nie zaprzątałem sobie głowy bo (jak nie trudno się domyślić) nie działa. Niby można tutaj założyć fora internetowe na pun.pl. Skrypt coś tam sobie mieli, w panelu nawet wyświetla się informacja o poprawnym założeniu forum, jednak po wklepaniu adresu URL w przeglądarce widać komunikat o tym, że forum nie istnieje.

Innych funkcji nawet nie sprawdzam bo szkoda na to czasu.

Znajdzie się ktoś na tym forum, komu ta wtyczka działa w pełni bez jakichkolwiek problemów i jest zadowolony z zakupu?

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

1. Przypisywanie punktów po płatności DotPay - nie zgłaszał nikt problemów, a kiedy testowałem wszystko było w porzadku.

2. Proxy - proxy sprawdzane jest na podstawie pingowania. Zresztą, czy normalna osoba wkleja IP onetu czy googla do sprawdzania statystyk? Ludzie mają listy proxy i z nich korzystają, np. z proxymarket.

3. Fora - nie wiem czy wiesz, ale fora mają zabezpieczenie captchy i aby założyć konto w ustawieniach wtyczki podajesz kod antigate, aby captcha została "złamana". Wtedy założy Ci konta bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności