Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Wgrałem aktualizację zawierającą wszystko co powyżej.

Klika słów, po zaktualizowaniu wtyczki trzeba w przeglądarce wejść w

https://www.adrespanelu.pl/wp-content/plugins/ADDPRESS/update.php

- odpowiada za poprawienie danych w tabelach w bazie mysql. Potem można usunąć plik.

W zakładce Ustawienia ogólne - należy ustalić ile opisów/tekstów jest wymaganych, a ile pól wyświetlać.

Usuwanie projektów dodanych do blogów działa obecnie tylko na WordPressie, jest dostępne w nowej zakładce Projekty uzytkowników. Tam też mamy podgląd projektów użytkowników, ich postępu, dostępu do raportu.

W harmonogramie, może zatrzymać wpis, możemy klikając na jego tytuł podglądnać go, jak i edytować.

Projekty-u%C5%BCytkownik%C3%B3w.png

1. Podgląd projektu/wpisu

Projekty-u%C5%BCytkownik%C3%B3w2-624x548.png

2. Aktualny postęp projektu.

3. Raport z linkami bezpośrednimi do dodanych wpisów z projektu.

4. Usuwanie wybranych lub wszystkich wpisów tego projektu z blogów WordPress.

5. Usunięcie projektu z bazy AddPress.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wyłączenia nieużywanych opcji wtyczki. Przykładowo nie potrzebuję używać Seokatalogu, Sinooke, WordKatalogu itp., itd. to je odznaczam i mam dzięki temu krótsze menu i lepiej by mi się po takim krótszym menu nawigowało.

Po wyłączeniu opcję nadal pokazują się w menu wordpress'a

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

Zawsze możesz "zwinąć" menu WordPressa i po problemie ;) No, ale mogę też dodać 1 warunek i te kilka linków z menu WordPressa zniknie podpobnie jak z menu AddPressa.

d4b nie ma problemu ;) A jeszcze z tych podstawowych funkcji brakuje - bota do sprawdzania aktywności linków w tekstach - postaram się przygotować w tym tygodniu jeszcze.

To też ;) Tylko w artpress szykuje się też mała rewolucja, więc integracja będzie po ;) Generalnie mam 4 wtyczki i z nich chciałbym stworzyć coś naprawdę fajnego, a co.. przekonacie się jak już ogarnę, by wszystko śmigało jak należy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności