Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cały problem tkwi w liczbie linków we WIDGET_SWL, należy podać ilość linków staych taką jaka jest w panelu konfiguracyjnym.

A swoja drogą to jeśli liczba jest przekroczona to mogło by samo ustawić ilość minimalną ;-)

Tzn. jeśli w panelu masz np. 10 linków, a w widgetie podasz liczbę 5 to będzie 5 pierwszych - mowa tu o linkach stałych ;)

Co lepsze to maksymalnie może być 6 linków , więcej choć było w panelu admin to nie udało się ustawić, a ja początkowo miałem 9 i dlatego mi nie wyswietlało. Czy tak jest? to powinno byc wówczas napisane (max. 6 linków)

Racja, ale to ze względów estetycznych. Mogę przy tej aktualizacji dodać jakieś opcję do SWL tylko proszę o informację tutaj jakie Tobie/Wam są potrzebne :)

Co do SWL :)

Powinnien byc formularz lub multi dodawanie: adres#anachor#grupa dodania#datadodania#dataautomatycznego usunięcia#

wybór grup(lub precli) do których mogę wybrać i dodać SWL.

Data dodania SWL.

wówczas wyświetlanie listy "adres anachor link" z opcja edycja/usuń

Może to wygląda nie składnie :) , popatrz jak wyglądają SWL :)

Hm, mogę zmodyfikować SWL w taki sposób, by linki same usuwały się po określonym czasie ;)

I opcje listy aktywnych( i tych usuniętych) , by widać co jest a czego nie ma po czasie

Może grupy SWL pozwoliły by na większy wachlarz linkami. Można by w grupie np.:użyć 5 linków na 1 miesiąc.

Opcje check box dało by możliwośc do kilku grup :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności