Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

1. Generowanie listy z txt z linkami

2. Limit dodania tekstu np. 1 tekst do 25 blogów, kolejny do 25 blogów itd.

3. Dodawanie/Usuwanie blogów, grup

4. Edytor wpisu

5. Edycja dodanych już wpisów do blogów.

6. Sprawdzenie dodawanego blogu czy działa XML-RPC

7. Lista wygenerowanych, aktywnych kodów.

Jak do tej pory powyższe rzeczy się zgromadziły. Zachwilę się za to wezmę.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moglbym napisac, ze troche to niesprawiedliwe, ze zaplacilem za wtyczke 99zl, a ktos moze ja miec za 60zl ale ludzie... przeciez 99zl nie jest wygorowana cena za ten skrypt. Nie ma co siac zametu przedwczesnie, ja nie zaluje zakupu. Nawet gdyby skrypt przestal byc wspierany, nikt nie kaze aktualizowac Wordpressa do wyzszej wersji.

blizzarder - spokojnie, cały czas wspieram, aktualizuje no i staram się jak mogę z supportem. Każda propozycja, która poprawi funkcjonalność, działanie wtyczki jest na wagę złota. Potrafię łączyć przyjemne z pożytecznym, to co robię jest dla mnie jednocześnie pracą, która pozwala mi nieco dorobić, a do tego jest to przyjemność.

Promocja ma na celu jak sama nazwa wskazuje zareklamować produkt. Trwa ona tylko kilka dni. Jasne, mogłem odrazu wystartować z ceną powiedzmy 199zł, ale wtedy przeciętny Kowalski uznał by ".. co za kretyn oferuje wtyczkę w takiej cenie...", dlatego w miarę rozwoju i cena rośnie. To rzecz chyba normalna. W końcu jakieś profity i ja muszę mieć z tego tytułu, wiele godzin poświęcam na support, aktualizację.

No cóż, powiedzieć mogę tyle, że więcej promocji nie przewiduje. A cena systematycznie będzie rosła.

Ed.

Z powyższej listy gotowe już:

• Dodawanie/Usuwanie blogów, grup
  • Edytor wpisu
  • Lista wygenerowanych, aktywnych kodów.

Po zalogowaniu użytkownika "Wordpressel informacje" - fajnie, aby była możliwość edycji i wpisania swojej treści tego boxu. Dodatkowo, w panelu ustawień wtyczki dla administratora przydała by się opcja: Pokazywać listę blogów dla użytkowników? - TAK/NIE. Jeśli tak, to wiadomo, jeśli nie to lista będzie dostępna dopiero w raportach.

#edit: męczące jest, że dla każdego pola w ustawieniach trzeba po modyfikacji danych zapisywać zmiany. Nie dało by się ustawić jednego przycisku zapisu? :) Aktualnie może tych pól dużo nie ma, ale kto wie co będzie w przyszłości skoro rozwój wtyczki idzie w szybkim tempie :)

Nie do końca znikła. Po instalacji nie ma możliwości dodawania "wordpressowskich" wpisów, a opcja ta przekształca się na dodawane wpisy do blogów. Stąd też formularz, zakładka dodaj wpis.

Nie, zwykłego wpisu w blogu głównym nie można dodać. Można dodawać strony itd., ale nie zwykłe wpisy wordpressowe. Ale przynajmniej + taki, że wtyczki nie instalujesz na każdym blogu, tylko na jednym.

Na obecną chwilę niestety nie. Gdyż wpisy do blogów są w tym centralnym blogu jako wpisy, te które Ty chciał byś dodawać. Jeśli to nie problem to instalujesz po prostu nowego wordpressa na subdomenie, który będzie służył jako strona informacyjna z wtyczką.

Płatne aktualizacje odpadają. Są darmowe. W planach mam stworzenie dodatkowego, płatnego modułu, ale więcej informacji niebawem. Najpierw podstawowe funkcje + wasze zachcianki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności