Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma opcji ustalania limitu przez admina.

o to mi od samego poczatku chodzi...

Z tytułami przecieś pisałeś, że jest błąd gdy tytuł jest np. {|Tytuł|Tytuł} więc dodałem, że gdy jest taki tytuł, tj. wygeneruje się poste pole - projekt nie przejdzie.

"{tytuł|} dalsza czesc tytulu"

w jaki sposob z tego moze sie wygenerowac pusty tytul?

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To wstaw spacje {tytul| } dalsza część tytułu. Kiedy o tym informowałeś to pisałeś o tym by w takim przypadku nie było pustych tytułów - tak też zrobiłem.

odgórny limit - w obecnej wersji jest limit przy dodawaniu, to nie widzę potrzeby, by dodać taką opcję adminowi. Jak chcesz, by projekt trafil do 15 z 20 blogów, to po prostu utwórz grupę składającą się z 15 blogów.

Pusty tytuł, nie pusty synonim. Na poprzedniej stronie wkleiłem Ci linka do postu, w którym dokładnie Cie o tym informowałem, podałem przykład, którego albo nie potrafisz zrozumieć albo nie czytałeś.

Co do limitu, jeśli nie rozumiesz jaka jest różnica między losowym dodaniem do 75% blogów a dodaniem do 100% to tego też nie będę Tobie tłumaczyć. I tak straciłem za dużo czasu na wyjaśnianiu Ci 10 razy tego samego:)

• 2 tygodnie później...

A zapytam moze bardzo ogolnikowo ale czytalem poprzedni temat teraz wszedlem znowu kilkadziesiat stron

A czy moze ktos powiedziec czy to o czym mowa nadaje sie do zarzadzania wlasnei seokami i sinooke /poki co/

Zarzadzania czyli i moderowania katalogow

Piszecie roznie i juz sam nei wiem

Autor tez nie zawsze bedzie siedzial i wszystkim odpisywal a z drugiej strony jezeli cos mial wprowadzic to dlaczego tego nie zrobil

Ciagle cos nowego i nowego i dodatki ktore niby maja ulatwic a tak naprawde to chyba ulatwienie bylo na poczatku kiedy wszystko bylopoprostu proste bo w koncu o to chodzi aby bylo funkcjonale i proste

Czy autora móglbym prosic o jakas wersje demo ewentualnie aktualny opis na priv bo powiem szczerze ze cos takiego potrzebuje zakupic ale przy takiej ilosci informacji czasami zupelnie nie na temat pogubilem sie w temacie

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Pewnie zaktualizował Ci się wordpress i wtyczka przestała działać. A autor śpi.

Edit:

Właśnie sprawdziłem u siebie i widzę, że już nic z tego nie będzie:

resweb.pl - Ta domena jest dostępna na sprzedaż na giełdzie AfterMarket.pl

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

WordPressel - został kiedyś połączony z AddPress (m.in zarządzanie nie tylko wordpressem, ale innymi cmsami). Jak ktoś ma problem z wordpressel - proszę pisać na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności