Skocz do zawartości

Wtyczka do WP - Wordpressel płatne precle WP

resweb

Rekomendowane odpowiedzi

Unikalność można sprawdzić tak jak piszesz. A poprawność stylistyczną - nie ma opcji, takiej by pokazywany był tekst bez synonimów (prócz przy sprawdzaniu unikalności) ale mogę bez problemu dodać.

Ps. User ma możliwość podglądu wpisu przed dodaniem.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tj jedna z opcji której mi brakuję napiszę na meila jeszcze kilka sugestii jeżeli udało by ci się dopisac to chętnie dołączę do grupy klientów:)

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Proszę więc o emaila - jak to możliwe jeszcze dzisiaj, to jutro wypuszczę aktualizację już ze wszystkim.

Od jutra też, każdy będzie posiadał swoje konto z informacjami na temat aktualizacji itd. - więcej info otrzymają oczywiście osoby, które zakupiły wtyczkę jutro.

Jutro, a właściwie dzisiaj popołudniu wszystko będzie rozsyłane na emaila. Dam znać tutaj jak już podeślę wszystkim.

Spokojnie, dzisiaj wieczorkiem podeślę aktualizację ze zgłoszonymi problemami jak i propozycjami.

Ubiegły tydzień był dla mnie dość pracowity, przez co miałem naprawdę nie wiele czasu. Za co przepraszam. Mam nadzieję, że nikt nie jest zły, i choć trochę zrozumienia wykażecie :) Oczywiście wtyczka idzie ku lepszemu, i niebawem pojawią się naprawdę ciekawe funkcje i co najważniejsze, dość nietypowe i unikalne jak na polskie precle.

Dublowanie wpisów nie występuje. Nie ma takiej możliwości, bo po każdym dodaniu do blogu wpis już nie jest brany pod uwagę przy kolejnych dodawaniach.

Dziwne, bo wczoraj prawie godzinę spędziłem na usuwaniu zdublowanych wpisów (godzina i minuta zdublowanych wpisów była identyczna). Natomiast na jednym blogu brakowało wpisu pomimo tego, że w bazie danych był oznaczony jako wysłany.

Ogarnę aktualne sprawy, dodam kolejny wpis i prześlę informację na maila.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności