Skocz do zawartości

Strona-blog osobisty

Zychoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakis czas temu moja żona zainteresowała się tematyką rozwoju osobistego i rozpoczęła współpracę z firmą mlm. Postanowiliśmy załozyc jej stronę internetową.

Strona ma w założeniu być osobistym dziennikiem przemyśleń, kopalnią wiedzy na temat rozwoju osobistego oraz witryną dla osób chcących rozpocząć współpracę z firmą mlm. Miloby było jeśli sama jej treść mogłaby do tego zachęcić.

Jej adres to www.martazych.pl

Czy mógłbym prosić o ocenę strony gdyż jako odpowiedzialny za jej postawienie jestem wyjatkowo nieobiektywny.

Prosiłbym o ocenę strony głównej, tego czy zachęca do zajrzenia dalej. Układ postu i strony kategorii.

Bedzie nam również bardzo miło jeśli ktoś zdecydowałby się na przeczytanie jakiegos tekstu lub dwóch i wyraził opinię na ich temat.

W ramach podziękowań mogę zaoferować wyslanie mailem dwa ebooki mojej żony, w tym jeden jeszcze nie publikowany :-)

Dzięki za wszystkie opinie, każda zostanie wzięta pod uwagę ;-)

Z tym zapisem do newslettera to sie nadal trochę gryzę sam ze sobą. Wiem że szpeci, ale przez to jest bardziej widoczne. Niestety ale chodzi mi po głowie jeszcze większe zeszpecenie tego elementu strony na rzecz jego skuteczności ;-) Muszę to przemyśleć, bo z jednej strony psuje mi to moje 'zen', a z drugiej jednak skutecznośc jest ważna.

Zapraszam po ebooki, email na pw. Ewentualnie proszę zapisać się na newsletter. Pierwszy ebook w pierwszym mailu, a potem od razu mail do Marty żeby przesłała drugi ;-) Warto się zapisać, bo poza darmowym ebookiem jest tam spora porcja niepublikowanej nigdzie indziej wiedzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności