Skocz do zawartości

Czy jest tak jak myślę, pozycjonowanie?

Dudus8819

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. Z mojej analizy i niewielkiego doświadczenia jakie posiadam w tej dziedzinie wynika, że to całe pozycjonowanie nie jest, aż tak skomplikowane jak by się mogło wydawać. Generalnie chodzi o:

1. Odpowiednią optymalizacje strony:

• unikalna treść,
  • stosowanie nagłówków (H1, H2 itp.),
  • proste adresy,
  • przesłanie mapy witryny,
  • brak jakiś poważniejszych błędów,
  • i... właśnie co jeszcze? Podpowiedzcie mi jeśli jeszcze coś jest a ja o tym nie wiem.

2. Zdobywanie wartościowych linków.

3. Wiek domeny chyba też ma znaczenie (?)

Jak jeszcze macie coś do dodanie to bardzo proszę :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@seo-ninja nie do końca się z Tobą zgodzę :) być lekarzem to nie tylko wystawić receptę.. najpierw trzeba diagnozę ;)

Dobry SEOwiec jest kimś w stylu lekarza ;) Najpierw diagnoza, później recepta, następnie kontrola i dalsze wskazania :) Dobry SEOwiec, jak lekarz, co jakiś czas zleci badania kontrolne - profilaktycznie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Bycie Wróżka/Wróżem też nie jest skomplikowane. A przy ostatnich zmianach sukces przepowiedni i pozycjonowania jest podobny :D

@Dudus8819 - Ogólnie bardzo się uśmiałem z Twojego wpisu, nie ma to jak dobry początek dnia :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Bo nie składa się na nie, aż tak dużo elementów jak mi się na początku zdawało

Więc zdefiniuj wspomniane pojęcie "wartościowe linki" :D Czy link na forum Lagata.pl jest wartościowy czy nie?

W moim mieście niektóre komercyjne frazy bez problemu robi się dla witryn:

• bez unikalnej treści,
  • z chaotycznymi nagłówkami,
  • z dziwnymi przekierowaniami (301>iframe>katalog),
  • bez mapy witryny,
  • z samymi poważniejszymi błędami,
  • bez wartościowych linków,
  • na świeżych domenach.

Jak? Dodaniem ich do mapek Google :D

@Dudus8819 odkryłeś świętego grala pozycjonowania, stawiaj sklep z oponami, i rób kasę

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Odpowiednią optymalizacje strony:

unikalna treść,

stosowanie nagłówków (H1, H2 itp.),

proste adresy,

przesłanie mapy witryny,

brak jakiś poważniejszych błędów,

i... właśnie co jeszcze? Podpowiedzcie mi jeśli jeszcze coś jest a ja o tym nie wiem

A może jeszcze jakiś poradnik gratisowy wydać?, zrobić za Ciebie?

Ok. Z mojej analizy i niewielkiego doświadczenia jakie posiadam w tej dziedzinie wynika, że to całe pozycjonowanie nie jest, aż tak skomplikowane jak by się mogło wydawać. Generalnie chodzi o:

1. Odpowiednią optymalizacje strony:

• unikalna treść,
  • stosowanie nagłówków (H1, H2 itp.),
  • proste adresy,
  • przesłanie mapy witryny,
  • brak jakiś poważniejszych błędów,
  • i... właśnie co jeszcze? Podpowiedzcie mi jeśli jeszcze coś jest a ja o tym nie wiem.

2. Zdobywanie wartościowych linków.

3. Wiek domeny chyba też ma znaczenie (?)

Jak jeszcze macie coś do dodanie to bardzo proszę :)

zapomniałeś o najważniejszej czesci pracy SEO-specjalisty:

• czary mary

a to już jest dopiero skomplikowane..

Pozycjonowanie w Yandex - piszę o pozycjonowaniu w krajach wschodnich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności