Skocz do zawartości

Problem z edycją stopki

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Z tego co ostatnio zaobserwowałem to ogólnie są jakieś problemy z forum, chciałem dodać stopkę, a tymczasem nie mogłem się zalogować do konta, jak już się udało to wyzerowały się posty, więc zaczynam od 0.

Miejmy nadzieję, że to tylko tymczasowe problemy i jaśnie nam zarządzający uporają się z nimi szybko i skutecznie i wszystko wróci do normy.

Tymczasem po osiągnięciu "magicznej bariery" 15 postów i chęci dodania stopki widzę cudny napis:

"Przepraszamy ale nie masz uprawnień do tej funkcjonalności. Jeśli jesteś niezalogowany, możesz to zrobić przy użyciu poniższego formularza jeśli jest dostępny."

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Może to głupio zabrzmi ale raz ustawiłem stopkę i nie widzę gdzie ją moge teraz zmienić...

Hehe, to pewnie przez to, że masz profil od prawie roku, ale tylko 5-6 postów :) W międzyczasie wprowadzono limit min. 15 postów, aby móc dodać sygnaturkę, ale Twoja się nadal wyświetla, choć masz ich mniej :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=signature

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności