Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ogromna szkoda, tak dobra platforma do tej pory nie powstała i pewnie już nie powstanie ;/ Beznadziejna wiadomość :( Tak czy inaczej bardzo dziękuję za owocną współpracę!

Bardzo chciałbym wiedzieć, jakie były powody tej decyzji, ale nie wiem, czy Państwo udzielą takiej informacji?

Edytowane przez mks22

Również uważam, że to wielka szkoda - owszem narzekałam wcześniej na różne kwestie, niemniej jednak w ogólnym rozrachunku byłam zadowolona ze współpracy ;) Jestem ciekawa, gdzie teraz przeniosą się zleceniodawcy i zleceniobiorcy :) (no chyba, że ktoś kupi GT)

Edytowane przez filoksera

Pewnie do Textbookers i Textmarket... Mam jednak nadzieję, że ktoś kupi Giełdę Tekstów - serwis znacznie ciekawszy, niż dwa pozostałe...

No właśnie, może w dłuższym terminie ktoś by się znalazł i GT dałoby się uratować...

Chcielbyśmy rozwiązać tą kwestię w możliwie najkrótszym czasie tak aby miało to jak najmniejszy wpływ na jego funkcjonowanie.

Bardzo chciałbym wiedzieć, jakie były powody tej decyzji, ale nie wiem, czy Państwo udzielą takiej informacji?

Powodem zamknięcia serwisu jest zakończenie działalności w Polsce.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

pożyjemy zobaczymy :)

tymczasem jako że GT kończy i nie wiadomo czy wstanie znowu, to osoby które pisały teksty w stylu

10 x różne

5 x coś tam

idt. itp.

i chcą pisać dalej to zapraszam do kontaktu w celu ustalenia warunków, odprowadzam zaliczki na podatek

proszę podawać swój identyfikator z GT

kontakt priv

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

pożyjemy zobaczymy :)

tymczasem jako że GT kończy i nie wiadomo czy wstanie znowu, to osoby które pisały teksty w stylu

10 x różne

5 x coś tam

idt. itp.

i chcą pisać dalej to zapraszam do kontaktu w celu ustalenia warunków, odprowadzam zaliczki na podatek

proszę podawać swój identyfikator z GT

kontakt priv

Proszę o priv, ponieważ z jakiegoś powodu ja nie mogę wysłać do pana wiadomości. (Zapchana skrzynka)?

Mam pytanie odnośnie PITu za 2013. Nie wypłacałam w tym roku żadnych pieniędzy i nie wypełniałam informacji potrzebnych do PITu, ale chciałam wypłacić to co miałam na koncie w tym miesiącu i dostałam wiadomość mailem, że GT prosi o wypełnienie informacji do PITu za 2013, do mementu wypełnienia wstrzymane zostaną płatności. Czy jeśli nie wypłacałam pieniędzy w 2013 roku mam wypełniać PIT? Przecież nie mam z czego się rozliczać, a GT nie odpowiedziała na maila, którego do nich wysłałam