Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie włączymy opcji ukrywania zleceń ponizej 1 zł dla tych którzy nie chcą na nie patrzeć. Jak ktoś nie chce ich widzieć to niech zamknie oczy.

Ja byłbym jednak za wprowadzeniem takiej opcji. Jest to dla programisty pewnie jakieś 15 min roboty.

Osoby które wolą czekać na lepiej płątne zlecenia nie musieliby patrzeć i się denerwować tymi gorzej płatnymi i wszyscy byliby zadowoleni.

Przecież można to zrobić już teraz - Zlecenia->Powiadomienia. Można wtedy wyłączyć powiadomienia do zleceń poniżej jakiegoś pułapu. Ewentualnie można dodać fizyczne ukrywanie takich zleceń w panelu.

Edytowane przez sindirus

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ale dzięki sinndrusowi dowiedziałem się, iż gorzej płatne zlecenia to wychodzi mniej niż 6 zł za godzinę ;)

Odliczając prąd, egzystencję, stancję, to ja z chęcią za 5 zł wynajmę studenta z obiadem do rąbania drzewa ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Jeszcze żeby uściślić.

Obniżenie naszej prowizji za mniej płatne zlecenia jest już wprowadzone. Dotyczy to zleceń poniżej 1 zł, nasza prowizja wynosi 8 gr od tekstu.

Wprowadzenie innych zmian w temacie płatności, rozliczania vatu bez udziału pisarzy itd. nastąpi nie wcześniej niż od 1 marca. Czyli od początku nowego miesiąca. Poprzedzone to będzie testami oraz przedstawieniem na forum wszystkich naszych propozycji, które po przedyskutowaniu wdrożymy. Ale najwcześniej od 1 marca.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Doładowałem konto, ale nie widać wpłaconych pieniędzy w Giełdzie. Potwierdzenie mam z dotpay że płatność poszła.

Czas to pieniądz, odpiszcie na mojego maila. Zlecenia nowe się pojawiają więc dziś pracujecie.

Doładowałem konto, ale nie widać wpłaconych pieniędzy w Giełdzie. Potwierdzenie mam z dotpay że płatność poszła.

Czas to pieniądz, odpiszcie na mojego maila. Zlecenia nowe się pojawiają więc dziś pracujecie.

U mnie również brak zaksięgowania wpłaty.

Pracujemy dziś też. Automatyczne potwierdzanie z Dotpay jeszcze szwankuje, miało zostać naprawione wczoraj przez poprzedniego właściciela, ale widać, jeszcze nie zostało. Już wszystko zaksięgowane.

Kilka dni wcześniej? Hmmm możesz na priv napisać które? Bo ja teraz widzę dwa, które jeszcze czekają na sprawdzenie z 10 lutego. Nic sprzed kilku dni nie czeka.

Chyba, że masz na myśli ze starszymi datami? Jeszcze z 2013 roku?

A co z tymi z 2013 i z początków 2014, jeszcze sprzed zamknięcia? Usunęłam wszystkie teksty, kiedy Giełda kończyła działalność i po ponownym otwarciu wrzuciłam je z powrotem. W chwili obecnej część jest już w sprzedaży, a część od 04.02 oczekuje na weryfikację. Ktuś cuś wi? ;)

Podobna sytuacja była u Sindirusa, wyjaśniłem z nim na priv.

Wszystkie teksty z roku 2013 i z samego początku 2014 będą moderowane dziś/jutro. Nawet jak teksty zostały wycofane i przywrócone to w kolejce do moderacji są one oznaczone datami pierwotnymi.

Trochę tych tekstów w spadku po poprzednim właścicielu do moderacji mi zostało, ale postaram się dziś to wyzerować.