Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Może kogoś zainteresuje. Chętnie podjąłbym współpracę z osobami z giełdy i rozliczał się w pakiecie. Teksty plus opisane prace.

Jak ktoś będzie zainteresowany zapraszam do kontaktu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/190709-zlece-wprowadzanie-postow-na-wp/

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Dostaliście PIT-y od poprzedniego właściciela? Zgadza się Wam wszystko z otrzymanymi wcześniej rachunkami?

Edytowane przez mks22

Jak ktoś ma pytania odnośnie rozliczeń, pitów etc. dotyczących poprzedniego właściciela to proszę o kontakt do nas, na maila kontakt (małpa) gieldatekstow.pl, przekazujemy wszystko do poprzedniego właściciela, który poinformował nas, że będzie odpowiadał na wszelkie pytania.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Pracujemy dziś też. Automatyczne potwierdzanie z Dotpay jeszcze szwankuje, miało zostać naprawione wczoraj przez poprzedniego właściciela, ale widać, jeszcze nie zostało. Już wszystko zaksięgowane.

Automatyczne księgowanie wpłat chyba znowu nie działa.

Ja mam pytanie do innych osób rozliczających się jako osoby fizyczne, czy też dostały PIT z identyfikatorem podatnika wpisanym jako NIP a nie PESEL?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

@up

Tak. I w nazwie urzędu skarbowego mam literówkę (miasto)

Co do aktualnego zlecenia "Napisanie tekstów dla nowej strony agencji marketingowej" to ktoś się chyba z głupim na rozum pozamieniał.

Nic dziwnego, że

Lista Autorów zainteresowanych wykonaniem zlecenia

Brak ofert

:D

• Like 1

Ja mam pytanie do innych osób rozliczających się jako osoby fizyczne, czy też dostały PIT z identyfikatorem podatnika wpisanym jako NIP a nie PESEL?

A czy ktoś otrzymał odpowiedź w sprawie zwrotu niewykorzystanych środków od byłego właściciela?

Sprawdzajcie też treść zleceń, bo potem są takie sytuacje, gdzie trzeba kombinować, jak napisać tekst, aby zmieścić się w granicy jednego znaku:

Ilość znaków w art.: min.: 2000zzs maks.: 2001zzs

Albo - sytuacja sprzed kilku tygodni, ale też warta przypomnienia - gdzie zleceniodawca podaje wymagania na tekst 1000 znakowy, ale mieszczący jednocześnie 750 wyrazów (co jest niemożliwością, aby połączyć te dwa wymogi, chyba że stosując same/większość spójników)

• Like 3

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

tekst 1000 znakowy, ale mieszczący jednocześnie 750 wyrazów

On był i jest ubogi. Ma 51 lat. Na 10 z nich 1 rok to rok bez pracy, bez kasy, więc dziś nie ma nic.

100 zzs, 25 słów

Zmieści ktoś więcej słów w 100 zzs? :P

• Like 1

Witam.

Zainteresowałem się tym nowym serwisem i chciałem kupować artykuły ale niestety nie mogę skorzystać.

Po rejestracji jest formularz i w nim jedyne państwo do wyboru to Polska i drugie to forma płatności Dotpay.

Mieszkam w Irlandii i prowadzę stronę po polsku dla Polonii (adres w stopce). Moje pytania są następujące:

- Czy będzie możliwość rejestracji w formularzu np. na Irlandię

- Czy będzie wprowadzona forma płatności np. PayPal

Życzę pomyślnego rozwoju serwisu.

POLONIA%20IRLANDIA%20LOGO.png Wiadomości z Irlandii: PoloniaIrlandia.pl | Irlandia Forum PoloniaIrlandia.pl/forum

@differend, wyslałem wiadomość na priv na PiO

@Robert Rodziewicz, dzięki! W ten weekend umieścimy informację o tym na jakie konto można bezpośrednio przelać pieniądze, z ominięciem Dotpay. Będzie to widoczne przy panelu doładowania konta. Dodamy także dodatkowe państwa, także Irlandię. Co do paypal, tak, podeślę informację na priv za chwilę.

• Like 1

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

@differend, wyslałem wiadomość na priv na PiO

@Robert Rodziewicz, dzięki! W ten weekend umieścimy informację o tym na jakie konto można bezpośrednio przelać pieniądze, z ominięciem Dotpay. Będzie to widoczne przy panelu doładowania konta. Dodamy także dodatkowe państwa, także Irlandię. Co do paypal, tak, podeślę informację na priv za chwilę.

Dziękuję za informacje i mam nadzieje, że zmiany pozwolą rozwinąć Państwa serwis.

POLONIA%20IRLANDIA%20LOGO.png Wiadomości z Irlandii: PoloniaIrlandia.pl | Irlandia Forum PoloniaIrlandia.pl/forum