Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A tak na marginesie, to kiedy ruszacie z promocją serwisu wsród potencjalnych zleceniodawców / kupujących gotowe teksty? Można by to połączyć jak w Textbookers, czyli kilkudniowa promocja na kupowane i zlecane teksty - sporo osób można dzięki temu przyciągnąć, sprawdziło się to w wielu serwisach.

Poszedłbym również w stronę rozreklamowania Fan Page GT na przykład w ten sposób, że każdy nowo zapisany fan mógłby otrzymać jednego precla gratis. Trzeba by się jednak zastanowić w jaki sposób stworzyć taką bazę precli dla użytkowników FB, myślę, że jest to do zrobienia (na przykład jako wymóg napisania kilku precli do takiej bazy jako wymów dla Super Autorów). Fan Page z rozbudowaną liczbą użytkowników to duża szansa na złapanie kolejnych klientów.

Nadal po wejściu w wypłaty wyświetlają się kwoty z VATem. Nie da się tego jakoś "zaktualizować", żeby już teraz została sama kwota netto + podatek dochodowy? Jak zarobimy teraz pieniądze po tych zmianach, to nie będą się one jakoś mieszać z tym, które są teraz na koncie (z VATem)?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Jak oceniacie serwis po zmianie właściciela? Chodzi mi konkretniej o ruch i sprzedaż tekstów. Po informacji o zamknięciu w styczniu wyjąłem wszystkie teksty, kasę wypłaciłem i nie wiem czy to wszystko wrzucać z powrotem.

Wrzuciłem niedużo tekstów, wykonałem kilka zleceń. Coś tam się sprzedało. Co do zleceń - powoli wraca taka sama sytuacja jak za poprzedniego właściciela. Nieatrakcyjne zlecenia wiszą, innych brak. Jestem pozytywnie nastawiony i mam nadzieję, że to się zmieni...

I tak każdy tekst sprawdzany jest osobno, więc to bez znaczenia, czy będzie miał do sprawdzenia 5 zleceń po 4 teksty czy 1 zlecenie po 20 tekstów ;)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Programista nie dopracował tego. VAT pobierany jest przy wypłacie za okres 4 luty - 28 luty. Za pieniądze zarobione od 1 marca nie ma pobieranego VATu.

Przy wypłacie będzie to odpowiednio sumowane, czyli stawka za luty po staremu + od 1 marca wszystko minus tylko podatek. W panelu administracyjnym jest to odpowiednio podzielone, więc nie ma z tym żadnych problemów.

Odnośnie promocji - na razie zaczynamy z PiO, termin mailingu jest już zaklepany.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl