Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie minął czas realizacji i edytować nie mogę. Poza tym z jakiej racji mam edytować, jeśli tytuł jest dokładnie tam, gdzie powinien? Robiłam już takie zlecenie (to jedno z tych za 45) i teksty zostały zaakceptowane ręcznie przez zleceniodawcę z tytułami dodanymi normalnie - w polu na tytuł. Nie rozumiem, gdzie jest problem?

Dlaczego moderator odrzucił wszystkie teksty w zleceniu z powodu braku tytułu, jeśli tytuły były dodane??? O co chodzi?

Czy da się w ogóle zapisać artykuł bez tytułu, jeśli jest pole na tytuł?

Widać moderator miał przesłanki ku temu, aby artykuły odrzucić :) Proszę o kontakt na maila, to wyjaśnię na przykładzie.

Nie ma specjalnego pola na tytuł, nie ma i nie było, tytuły dodaje się normalnie w treści artykułu.

PS. Jednocześnie z Twoim odrzuciłem inne zlecenie i widzę, że inny user bez problemu szybko i sprawnie dodał brakujące tytuły do artykułów. Jak napisałem - proszę o mail, wyjaśnię na przykładach.

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Czy ostatnio też czekacie na reakcję moderatora ponad 2 dni? Zlecenie zostało wrzucone na GT 10-04-2014 13h i termin realizacji 1 dzień. Szok, będzie trzeba poszukać alternatywy.

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

nowyyy31, tak, wszyscy tyle oczekują.

mks22, nie wiem które zlecenie, żadne Twoje nie jest oddane do korekty, ani odrzucone więc chyba (nie znam Twojego nicku na Giełdzie) wszystko gra.

I to jest wytłumaczenie według ciebie?

Może lepiej czas poświęcony na wysyłanie 'fajowych' kodzików rabatowych/promocyjek poświęcić na pracę przy GT?

Edytowane przez noupe