Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

moja krotka opinia nt tekstow na gieldatekstow.pl: zamówiłem pare tekstów - żaden nie został napisany tak jak powinien za pierwszym razem, nie wiem po co w ogole te wytyczne skoro moderator/system nie sprawdza tych tekstów i nie mówie o jakości tylko o 'liczbach'

Nie zgadzała sie ani ilość znaków - oczywiście za mało, ani stopień synonimizacji - z tego co widziałem defaultowo przy zamówieniu ustawione jest 50%, zmniejszyłem te liczbę do 40% a w efekcie dostałem poniżej 30%.

A co do waszego nowego 'produktu' [ opisz*my-produkty.pl ] raczylibyście wykazać się odrobiną profesjonalizmu i wykorzystali inny kanał dotarcia do klienta niżeli napi***lanie spamerskimi emailami po sklepach internetowych

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Dzieki za opinie. Chyba wiem, o ktore zlecenie chodzi, ale bez pewnosci nie chce zajmowac zadnego stanowiska. W kazdym badz razie nie bylo w ostatnim czasie (2-3 tygodnie) zadnej reklamacji rozpatrzonej na niekorzysc Zleceniodawcy.

Opiszemy-Produkty.pl to inny temat i inny produkt, istniejacy juz kilka lat.

Wracajac do dzisiejszego problemu z serwerem. U osob u ktorych problem wystepowal juz powinno byc wszystko OK (prosze profilaktycznie usunac ciasteczka z przegladarki). Przepraszamy za problem.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

@Literutopia, odezwę się na priv w tej sprawie.

Miło nam poinformować o współpracy jaką firma Setugo.pl podjęła z AutoPressel.com

Co to oznacza?

Użytkownicy GieldaTekstow.pl ktorzy są jednocześnie użytkownikami AutoPressel.com są zwolnieni z naszej prowizji 8%. Na przykładzie: wpłacasz na konto bankowe 100 zł netto aby zamówić teksty, informujesz nas o tym, że jesteś klientem AutoPressel.com, weryfikujemy to i dodajemy do Twojego konta na Gieldzie 8 zł netto. Promocja trwa do: 14.08.2014

W mailingu z AutoPressel.pl poszła trochę błędna informacja na temat rabatu w Gieldzie Tekstow. Po weekendzie ma pójść dokladniejsza informacja + publikujemy tutaj dokładne info.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

• 2 tygodnie później...

Chętnie bym zamówił teksty, ale na stronę firmową, gdzie trzeba rozbić teksty na różnej wielkości fragmenty, nie widzę u was możliwości opisu do zamawianego tekstu, czy może coś przeoczyłem?

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Hm, copywriterom przy oglądaniu zleceń pojawia się pole "Treść zlecenia", gdzie wpisywane są różne informacje od zleceniodawców, więc przy zamawianiu gdzieś na pewno taka opcja jest.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)