Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak długo trwa zaksięgowanie wpłaty z pominięciem Dotpay?

Zwykle trwa to ok 24 godzin. Dla przyspieszenia zawsze można podesłać do nas informację z potwierdzeniem przelewu na kontakt[a]gieldatekstow.pl :)

Kiedy można się spodziewać rozwiązania problemu z saldem konta?

Problem rozwiązujemy cały czas. Dziś nasz programista powinien się z tym uporać. Będę Pana informowała na mejla.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

1. Czy i kiedy została ponownie wprowadzona funkcja blokowania środków za przyjęte zgłoszenie? Jeśli nie została, to dlaczego wraz z akceptacją nas na wykonawców, z konta pobrało środki na zabezpieczenie?

2. Czy kilka miesięcy to nadal za mało czasu, aby naprawić problem z mailami, które nie dochodzą? Oczywiście te "Powiadomienie o nowym zleceniu" lecą jak burza nawet podwójnie, ale już o sprzedaży artykułu czy wybraniu na wykonawcę zlecenia (chyba najważniejszy) w ogóle nie docierają.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

@sindirus, bardzo proszę o podanie mejla przyporządkowanego do Giełdy Tekstów, żebym mogła sprawdzić problem.

2. Serwer ma niestety w tej chwili limity wysyłkowe i przy kilkunastu tysiącach użytkowników niektórzy nie otrzymują wiadomości. W przyszłym miesiącu zaplanowaliśmy zmianę serwera, co całkowicie zlikwiduje ten problem. :)

Korzystając z okazji przypominam, żeby w przypadku jakichkolwiek nieprawidłowości zawsze podawać nam adres e-mail - tylko tak możemy szybko i sprawnie zlokalizować danego użytkownika. ;) 

A ja mam pytanie, które już kiedyś zadawałam i niestety nie doczekałam się odpowiedzi - mianowicie gdzie można sprawdzić oceny poszczególnych tekstów. Ostatnio trochę mi się artykułów sprzedało i przy okazji zmieniła całościowa ocena. Chciałabym wiedzieć za który tekst dostałam gorszą ocenę, żeby wiedzieć jakich błędów na przyszłość unikać. 

A ja mam pytanie, które już kiedyś zadawałam i niestety nie doczekałam się odpowiedzi - mianowicie gdzie można sprawdzić oceny poszczególnych tekstów. Ostatnio trochę mi się artykułów sprzedało i przy okazji zmieniła całościowa ocena. Chciałabym wiedzieć za który tekst dostałam gorszą ocenę, żeby wiedzieć jakich błędów na przyszłość unikać. 

Katalino niestety nie ma takiej możliwości na tę chwilę.

• 2 tygodnie później...

Faktury wystawiane są ostatniego dnia miesiąca.

Z powodu zmiany systemu wystawiania faktur na zewnętrzny (ifaktury.pl) od 1 marca 2014 nie są widoczne faktury w panelu klienta. Wszystkie faktury wysyłamy mailowo. Maksymalnie do szóstego dnia następnego miesiąca.

W przypadku chęci wysłania ponownie przez nas faktur prosimy o kontakt na maila: kontakt@gieldatekstow.pl

Witam, nie otrzymałem faktury za poprzedni miesiąc, a zgodnie z tym co jest napisane są one wystawiane maksymalnie do szóstego dnia. Pierwszy raz kupywałem teksty  i chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tym szóstym dniem i czy powinienem się zacząć martwić? Pisałem na maila nie otrzymałem odpowiedzi.

Mój email:

rafmigda[małpka]gmail.com

Najmocniej przepraszam, reklamacja została rozpatrzona niepoprawnie przez moderatora. Już ją przyjęłam i dodałam do Pana konta bonus. :)

zlecenie id: 6181

Zaakceptowane zostało puste zlecenie. Czas przekroczony. Reklamacja odrzucona z adnotacją: zlecenie jest na panelu

Ja go nie widzę, niestety...

MsxWVxF.jpgjFXKgr1.jpg

Ale gdzie jest to moje zlecenie (tekst napisany)? Ja go znaleźć nie mogę...

Mam tylko dodaną kwotę którą wydałem na zlecony tekst, tj.Stan konta:0.00 X.XX PLN Doładuj

Czyli po prostu zostały mi oddane pieniądze za niewykonane zlecenie, a nie żaden bonus, tak?

Najmocniej przepraszam, reklamacja została rozpatrzona niepoprawnie przez moderatora. Już ją przyjęłam i dodałam do Pana konta bonus. :)

zlecenie id: 6181

Zaakceptowane zostało puste zlecenie. Czas przekroczony. Reklamacja odrzucona z adnotacją: zlecenie jest na panelu

Ja go nie widzę, niestety...

Edytowane przez noupe