Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@Mia,

Niestety już minął prawie miesiąc odkąd dodałam teksty i nadal oczekują na weryfikację.... 

Tak, jak pisałam Pani na mejla - nasz programista pracuje nad drobnym błędem technicznym i teksty wrócą na panel.

Ja od tygodnia nie mogę się doprosić wyjaśnienia sprawy z nieprawidłowym saldem konta :(

Gamsiu - środki dodane, poinformowałam również na mejla. Gdyby sytuacja się powtórzyła, proszę dać znać. :)

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

@Mia,

Niestety już minął prawie miesiąc odkąd dodałam teksty i nadal oczekują na weryfikację.... 

Tak, jak pisałam Pani na mejla - nasz programista pracuje nad drobnym błędem technicznym i teksty wrócą na panel.

Ja od tygodnia nie mogę się doprosić wyjaśnienia sprawy z nieprawidłowym saldem konta :(

Gamsiu - środki dodane, poinformowałam również na mejla. Gdyby sytuacja się powtórzyła, proszę dać znać. :)

Wstyd panowie lub panie, pewnie tytuły magistra i tłumaczenie ale przy tej branży i dziedzinie?

https://www.ekorekta24.pl/aktualnosci-jezykowe/15-wyrazy-obce/238-e-mail-mail-czy-mejl-jaka-pisownia-odmiana-i-wymowa

Załamalem się normalnie, choć miałem 3 z ortografii, ale wtedy dyktando to był wyższy level teraz mam ABC nawet tutaj mejl ? a co to aaa..można użyć ale jest potoczna panowie lub panie 

Czy nie powinno brzmieć wysłałem wiadomość e-mail?

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@Mia,

Wstyd panowie lub panie, pewnie tytuły magistra i tłumaczenie ale przy tej branży i dziedzinie?

https://www.ekorekta24.pl/aktualnosci-jezykowe/15-wyrazy-obce/238-e-mail-mail-czy-mejl-jaka-pisownia-odmiana-i-wymowa

Załamalem się normalnie, choć miałem 3 z ortografii, ale wtedy dyktando to był wyższy level teraz mam ABC nawet tutaj mejl ? a co to aaa..można użyć ale jest potoczna panowie lub panie 

Czy nie powinno brzmieć wysłałem wiadomość e-mail?

Herkulesie, dziękujemy za czujność! :) Choć e-mail nie jest polskim słowem, to zarówno formę e-mail, jak i mejl uznaje się za poprawną. Również wg. Rady Języka Polskiego - wyrazy ulegają spolszczeniu, stąd po latach nikt nie pisze computer, a komputer :).

• Like 2

@Gamsiu, oczywiście, że wracają na Twoje konto. Czy stan konta się zgadza? Nic nie przepada. Natomiast użytkownik, który nie oddał zlecenia w terminie zostaje zablokowany na 7 dniach, oczywiście jeśli wyjaśni powód. W przypadku nagminnego łamania regulaminu banujemy trwale copywriterów, którzy to robią.

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

@Gamsiu, oczywiście, że wracają na Twoje konto. Czy stan konta się zgadza? Nic nie przepada. Natomiast użytkownik, który nie oddał zlecenia w terminie zostaje zablokowany na 7 dniach, oczywiście jeśli wyjaśni powód. W przypadku nagminnego łamania regulaminu banujemy trwale copywriterów, którzy to robią.

Ciężko powiedzieć, bo niezrealizowane zlecanie zostały usunięte z historii zamówień a w historii transakcji nie pojawiły się żadne zwroty.

@Gamsiu, hmm, czy mogę prosić o przesłanie szczegółów: jakie to były zlecenia na teksty seo, tematyka i długość, oraz ile ich zniknęło?

Dzień dobry,

Teraz je już widzę. 6463, 6473, 6476, 6482, 6491.

Czy dałoby się to zrobić tak, aby klient nie musiał sprawdzać i kontrolować salda konta czy się zgadza ? :)

@Gamsiu, czyli stan konta się zgadza? :) Zwrot środków powinien być wykonany automatycznie po uznaniu reklamacji, więc wcześniej nie był wysyłany np. żaden komunikat do użytkownika z informacją o zwrocie i potwierdzeniu, być może musimy pomyśleć o takiej opcji! :) Dziękuję za sugestię.

@Gamsiu, czyli stan konta się zgadza? :) Zwrot środków powinien być wykonany automatycznie po uznaniu reklamacji, więc wcześniej nie był wysyłany np. żaden komunikat do użytkownika z informacją o zwrocie i potwierdzeniu, być może musimy pomyśleć o takiej opcji! :) Dziękuję za sugestię.

Dzień dobry,

Stan konta się nie zmienił, ale proszę może na razie tego ręcznie nie ruszać.

4 zlecenia wysłałem do reklamacji, więc może wtedy po ich uwzględnieniu automatycznie dokona się zwrot środków + informacja o tym na liście transakcji.

Jedno zlecenie było wykonane częściowo, więc zmieniłem termin wykonania zlecenia bo może ktoś nie zdążył wrzucić wszystkich tekstów.

Problem tkwi w tym, że po usunięciu tekstu i ponownej próbie dodania go wyskakuje mi komunikat, że tekst dodałam już wcześniej i zostaje przywrócony do zakładki anulowane, gdzie należy go edytować, a nie usuwać i dodawać ponownie. I w tym momencie problem się zapętla bo wracam do punktu, z którym mam właśnie problem.