Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
W dniu 20.09.2021 o 15:03, SeoMagic napisał:

gosia-gosia i pawig - dostaliście kiedyś odpowiedź?

Napisałam z pytaniem do giełdy i na drugi dzień kaska była na koncie, ale bez wyjaśnienia, czy coś zmieniono w terminach wypłat. Natomiast odpowiedź dostałam jak zmieniałam e-mail rejestracyjny - odpisała mi "żywa osoba", a nie automat.

Edytowane przez gosia-gosia

Napisano 28 Lipca 2020

Czy GT ma jakieś opóźnienia w wypłatach? Niby powinny być realizowane w przeciągu 3 dni roboczych. Zlecilem wypłatę w zeszłą środę. Trzy dni robocze to czwartek, piątek, poniedziałek. Jest wtorek, zaraz południe, a wypłata wciąż oczekuje.

ciekawi mnie co się stało z toją wypłatką od kilku lat masz ten sam problem i powtarza się on na wszystkich platformach. Z tego co piszesz to nawet właściciele platform nie odpisują na twoje wiadomości spamerskie

• 11 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
W dniu 11.04.2023 o 13:35, Samina1986 napisał:

Cześć. Wątek chyba umarł, ale najwyżej nie uzyskam odpowiedzi. Jestem ciekawa, czy gotowe teksty jeszcze się sprzedają? Ma sens wrzucać cokolwiek? I za jaką stawkę za 1k zzs.

Bywa u mnie tak że pół roku nic a potem nagle kilka z różnej tematyki. Z cenami nie ma co przesadzać. Chyba lepiej wchodzą teksty niezbyt wysokiej jakości np. zaplecza i przeciętne teksty blogowe

• Like 1
  • Thanks 1

• 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Hej, chciałabym na wstępie zaznaczyć, że do tej pory nie miałam na co narzekać. Nie zarabiałam tu kokosów; ot, czasem jakiś tekst się sprzedał i w ciągu roku lub dwóch wpadła kwota na paczkę słodyczy dla dziecka; wypłaty zawsze na czas. Jednak teraz po raz pierwszy odrzucono mi tekst z komentarzem.

Akceptujemy tylko unikalne treści, które nigdy wcześniej nie były publikowane w sieci internet i poza nią". 

Problem w tym, że ja tu zawsze pisuję osobiście. Zarzut sugeruje, że wysłałam tekst, który już gdzieś opublikowałam / sprzedałam albo skopiowałam tekst istniejący i napisany przez kogoś innego. Nie podano linku aby udowodnić mi zarzut. Napisałam w tej sprawie do BOK z prośbą o udowodnienie zarzutu. Nie napisano, ze tekst jest zbyt podobny do innego, bo to już inna sprawa i bym się nie czepiała - zdarza się przy niektórych tematach. Ale uzasadnienie sugeruje coś innego, prawda? Piszę, żeby Was uprzedzić, że i takie cyrki się tu potrafią zdarzyć.