Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro wróciły powiadomienia :)

Czy planowane jest rozdzielenie powiadomień, tak aby przykładowo dostawać tylko powiadomienia o zleceniach, spośród których zleceniodawca wybiera sobie copy? Albo na odwrót, aby nie dostawać powiadomień o zleceniach, gdzie jest się wybieranym, a dostawać tylko te z serii "kto pierwszy, ten lepszy".

Skoro wróciły powiadomienia

Czy planowane jest rozdzielenie powiadomień, tak aby przykładowo dostawać tylko powiadomienia o zleceniach, spośród których zleceniodawca wybiera sobie copy? Albo na odwrót, aby nie dostawać powiadomień o zleceniach, gdzie jest się wybieranym, a dostawać tylko te z serii "kto pierwszy, ten lepszy".

możemy dodać taki wybór, niestety ze względu na dużą ilość pracy dopiero pod koniec miesiąca

no i mam pierwszy zgrzyt z giełdą... zlecenie zrobione, ale... zleceniodawca stwierdził że mu nie pasuje i zgłosił poprawkę.... na którą dał czas do 3:59 w nocy, od północy. Teraz zgłosił reklamację, bo brak poprawki... uważam, że to trochę nie fair, bo większośc populacji o 3:59 śpi, ja też. Z checią zrobiłabym to dzisiaj z rana, ale niestety... może coś w tym temacie? ja rozumiem że każdy róznie daje zlecenia ale... trochę jakiegoś normalnego podejścia...

Dlaczego od razu piszesz "zgrzyt z giełdą" ? Reklamacja o której piszesz nie została przecież uznana, tylko po rozpatrzeniu cofnięta przez moderatora, a zleceniodawca po otrzymaniu od nas informacji dał Ci dodatkowy termin na realizację i ostatecznie zaakceptował poprawiony tekst.

To że kupujący zgłosił reklamację z powodu nie wprowadzenia poprawki w godzinach nocnych to jeszcze nie znaczy że zostanie uznana przez moderatora. Czym innym jest np. przyjęcie zlecenia o północy wiedząc że są 4 godziny na oddanie artykułów, a czym innym napisanie tekstu w terminie, który jednak wymaga korekty. Zleceniodawca nie może w środku nocy odrzucić tekstu i przedłużyć terminu realizacji do godziny 4 rano..., tak jak to miało miejsce w tym przypadku.

• Like 1

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Dlaczego opcja wyświetlania listy tekstów określonego autora już nie działa? Nie wyświetlają się artykuły po wejściu na link...

Dlaczego opcja wyświetlania listy tekstów określonego autora już nie działa? Nie wyświetlają się artykuły po wejściu na link...

Artykuły powinny się wyświetlać - proszę o przesłanie niedziałającego linku na kontakt@

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Czasem warto zajrzeć na fanpage albo blog Giełdy tekstów :)

Nie robiłem tego ostatnio, więc dopiero dzisiaj w jednej z zakładek programu partnerskiego zauważyłem coś takiego:

"Twój link do artykułów: https://gieldatekstow...earch,u_kGP4USj "

:D

Info z bloga:

Chcesz promować własne teksty na forum lub swoim blogu ? Skorzystaj z linku dostępnego na stronie gieldatekstow.pl/pp/summary, aby wyświetlić w wyszukiwarce GiełdyTekstów tylko swoje artykuły.

@Giełda Tekstów, jesteście genialni :)

Gdyby tylko można to jeszcze połączyć z reflinkiem, np. gieldatekstow.pl/pp,56.html#text/buy/search,u_kGP4USj/ ... to byłoby już całkiem idealnie ;)

• Like 1

Mam małą propozycję jak przeglądam zamówione teksty synonimowe chciałbym widzieć od razu tekst po wymieszaniu, żeby wystawiać oceny. :)

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Czasem warto zajrzeć na fanpage albo blog Giełdy tekstów :)

Nie robiłem tego ostatnio, więc dopiero dzisiaj w jednej z zakładek programu partnerskiego zauważyłem coś takiego:

"Twój link do artykułów: https://gieldatekstow...earch,u_kGP4USj "

Od jakiegoś czasu siedzę nad zleceniami prywatnymi i na giełdę nie zaglądam. Fajne rozwiązanie z tym linkiem :-) Skorzystam...

Czy tylko u mnie nie mozna skorzystać z opcji wyszukiwania tekstów autora, którego artykuł wcześniej zakupiliśmy?

Edytowane przez mks22

• 2 tygodnie później...

Jedno z aktualnych zleceń to normalnie odlot :) Współczuję temu, kto będzie miał reklamację po napisaniu "artykułu" wartego "dodatkowe 10 zł" za 2,50 zł :D

Mistrz szeptanego marketingu:

Możesz samodzielnie promować swoje teksty np. na portalach społecznościowych.

Takie zawoalowane "napisz nam tekst, a potem go wypromuj, bo nam się nie chce/my nie umiemy".

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Jedno z aktualnych zleceń to normalnie odlot :) Współczuję temu, kto będzie miał reklamację po napisaniu "artykułu" wartego "dodatkowe 10 zł" za 2,50 zł :D

możesz naświetlić dokładnie co przez to rozumiesz? bo zainteresowanie było z tego co było widać dość duże?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku